GA-H87M-HD3 Sistem Toplama

Phariseer

Hectopat
Katılım
9 Haziran 2013
Mesajlar
12
Merhaba arkadaşlar. Aslında Gaming Notebook almayı planlıyordum ama masaüstü toplamaya karar verdim. Bu işler hakkında pek bilgim yok ama sağda solda gördüğüm şeylerden yararlanarak bir sistem topladım. Bileşenleri dikkate alarak sistem uyumlumudur veya eksiği falan varmıdır yardım da bulunursanız sevinirim.








Aldığım kasada güç kaynağı ve 4 adet 12cm Fan bulunmakta yetirli olur mu acaba? Birde ethernet kartı ses kartı işlemci soğutucu kart okuyucu gerekli midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Z77 anakart aldım. Ekran kartını bütçe dolayısıyla değiştiremiyorum maalesef. Peki onun dışında ekstra birşeye ihtiyaç varmı? Sepete işlemci soğutucu ethernet kartı kart okuyucu ve ses kartıda ekledim.Bunlar gereksiz midir? Dahilinde gelir mi? Bu arada resimi değiştirdim.Göz atarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartı ve ethernet kartı anakart'ta onboard olarak mevcut. Daha iyi bir ses kalitesi istiyorsanız ses kartı alabilirsiniz. Günümüzde ethernet kartı almaya gerek yok diyebiliriz.
 
Aklıma takılan son iki soru var sistemde biraz değişiklikler yaptım.Şipariş edecekken Zotac GTX660 AMP! isminde bir ekran kartı gördüm 552 TL fiyatında. Benim aldığım kart ise Powercolor HD7870 PCS+ Myst. buda yaklaşık 591 TL sizce hangisini seçmeliyim?(Fiyatlarına göre hangisi daha performanslıdır.Aradaki farka değer mi?).Overclock gibi bir yapmayacağım fakat sizce FX 6300'e hava soğutmaya ihtiyacım olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal kullanımda stok fan sıkıntı çıkartmaz. Tek sorun biraz sesli çalışabilir. İşlemci fanı sesiz çalışsın ve ileride hız aşırtma yaparım dersen ThermalTake Contac 30 alabilirsin. Ekran kartı olarak GTX 660 Ti alabilirsin. Ayrıca aldığın sistem dengesiz olmuş.
 
Peki bana 2300 TL ye monitör de içinde olan bir sistem önerebilir misiniz?.Montaj yapabilen bir siteden önerirseniz sevinirim.Ya da parçaları dengeleyecek şeyleri yazarsanız kendimde ayarlayabilirim.Şimdiden teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı