GA-M68M-S2P İçin İşlemci Önerisi

IBM 3090 VF

Hectopat
NFS Payback oyununu çalıştırabilmek için Need for Speed Payback Requirements Test bağlantısı ile bendeki bilgisayar için minimum işlemcinin AMD FX 8150 olması gerektiği tavsiyesini aldım. Anakart Gigabyte GA-M68M-S2P olup üzerinde "AM2+" ve "AM3" ibareleri okunuyor. Çalışan RAM yongaları 2x 2GB DDR2 tipidir.

Bunları 2 x 4 GB DDR2 yapmayı düşünüyorum. Peki mevcut AMD Athlon II X2 245 işlemciyi, bu ana karta pin sayısı ve işlemci yuvası tam olarak uyacak en güçlü hangi model AMD işlemciler ile değiştirebilirim?

CPU-Upgrade: Gigabyte GA-M68M-S2P (rev 1.0) processor support and specifications bağlantısında uzun bir liste var ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum ve amacım anakartı değiştirmeden mümkün olabilecek en güçlü işlemci yükseltmesini gerçekleştirebilmek. Bilgi verebilecek üyelerin önerilerini bekliyorum. Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
NFS Payback oyununu çalıştırabilmek için Need for Speed Payback Requirements Test bağlantısı ile bendeki bilgisayar için minimum işlemcinin AMD FX 8150 olması gerektiği tavsiyesini aldım. Anakart Gigabyte GA-M68M-S2P olup üzerinde "AM2+" ve "AM3" ibareleri okunuyor. Çalışan RAM yongaları 2X 2 GB DDR2 tipidir.

Bunları 2 X 4 GB DDR2 yapmayı düşünüyorum. Peki mevcut AMD Athlon II X2 245 işlemciyi, bu anakarta pin sayısı ve işlemci yuvası tam olarak uyacak en güçlü hangi model AMD işlemciler ile değiştirebilirim?

CPU-Upgrade: Gigabyte GA-M68M-S2P (rev 1.0) processor support and specifications bağlantısında uzun bir liste var ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum ve amacım anakartı değiştirmeden mümkün olabilecek en güçlü işlemci yükseltmesini gerçekleştirebilmek. Bilgi verebilecek üyelerin önerilerini bekliyorum. Saygılarımla.

Merhaba, Bir sonuca ulaşabildiniz mi? Aynı anakarttan bende de var ve fanlar çalıştığı halde ekrana asla görüntü gelmiyor. Ekran kartı fanı çalışıyor ama arada tamamen durup tekrar çalışıyor. Sonuç olarak bilgisayar açılmıyor. İşlemci bende de aynı ve 2 GB RAM var üzerine. Tekrar çalıştırmak için uğraşıyorum. Ben de bu konu üzerine araştırma içerisindeyim.

Merhaba, Bir sonuca ulaşabildiniz mi? Aynı anakarttan bende de var ve fanlar çalıştığı halde ekrana asla görüntü gelmiyor. Ekran kartı fanı çalışıyor ama arada tamamen durup tekrar çalışıyor. Sonuç olarak bilgisayar açılmıyor. İşlemci bende de aynı ve 2 GB RAM var üzerine. Tekrar çalıştırmak için uğraşıyorum. Ben de bu konu üzerine araştırma içerisindeyim.

Öncelikle konu sahibi 1 Mayıs 2019'dan itibaren Technopat'a girmiyor, size yardımcı olamaz. Eski konulara yazmak yerine yeni ve güncel bir konu açın, size illaki yardımcı olurlar.

RAM 8 GB yaptım. İişlemciyi Phenom II X6 1055T 95W şekilde yükselttim. Sonuç iyidir. Fakat 4 GB DDR2 RAM bulmak ve bulunanın ana karta uyum sağlaması kolay değil. Bu işlemciyi de Alibaba (Ali Express) ile Çin'den getirtebildim. Yâni parça temini sıkıntılı ve beklemeli bir süreç. Bazıları bu işi mantıklı bulmayabilir. Karar sizin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı