Gainer mı alınmalı protein tozu mu?

HayaletSürücü

Hectopat
Spora başladığımdan beri 2 tane gainer kullandım. İkisi de 5 kg birisi bigjoy gh factors gainer diğeri. My supplement markası idi. Şu anda protein eksiğim var yeteri kadar alamıyorum. Protein tozunun 1 servisiyle gainerın 1 servisi neredeyse aynı protein miktarına denk geliyor. Sizce gainerdan devam mı etmeliyim? Clean bulk yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam öncelikle günlük kaç kalori fazla almaya çalışıyorsunuz nasıl ilerliyor durumunuz vb, fazla kaloriyi proteinden almak bana daha akıllıca geliyor gainere vereceğiniz parayla karbonhidratı çok ucuza bulursunuz ama proteini bulamıyorsunuz maalesef yani toz derdim

Hocam öncelikle günlük kaç kalori fazla almaya çalışıyorsunuz nasıl ilerliyor durumunuz vb, fazla kaloriyi proteinden almak bana daha akıllıca geliyor gainere vereceğiniz parayla karbonhidratı çok ucuza bulursunuz ama proteini bulamıyorsunuz maalesef yani toz derdim.

Hocam günlük almam gereken kalorileri alıyorum ancak protein eksiğim olduğu kesin. Gainer da da şeker miktarı biraz fazla. Protein tozunda az ne alacağıma karar veremedim.

Geri
Yukarı