Hocam yemekten sonra veyatta spordan sonra Süt ile karıştırarak içersin. Önerebileceğim marka HIQ NutritionGainer nasıl kullanılır, kullanırken neye dikkat etmeliyim, günde ne kadar kullanmalıyım ve onerebileceginiz gainer var mı?
gece uyumadan yulaf cokokrem bal falanla shake yapıp iciyorum yani bol sekerli bi sey bunun yanında gainer kullanırsam gunluk fazla seker almaktan sorun yaratır mıHocam yemekten sonra veyatta spordan sonra Süt ile karıştırarak içersin. Önerebileceğim marka HIQ Nutrition
Hocam biz profesyonel sporcu değiliz bana kalırsa istediğini ye aşırıya kaçmamak şartıyla.gece uyumadan yulaf cokokrem bal falanla shake yapıp iciyorum yani bol sekerli bi sey bunun yanında gainer kullanırsam gunluk fazla seker almaktan sorun yaratır mı
Çok zayıfsan bir yere kadar evet yapılabilir de kilon normalse yağlanırsın.gece uyumadan yulaf cokokrem bal falanla shake yapıp iciyorum yani bol sekerli bi sey bunun yanında gainer kullanırsam gunluk fazla seker almaktan sorun yaratır mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.