Mertozkans Femtopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 Herkese merhaba, spora yeni başladım. İşim çok tempolu olduğundan daha da küçülüyorum ganiner önerisi, verebilecek olan var mı? Bir de nasıl tüketmeliyim? Spordan önce ve sonra olarak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023
Herkese merhaba, spora yeni başladım. İşim çok tempolu olduğundan daha da küçülüyorum ganiner önerisi, verebilecek olan var mı? Bir de nasıl tüketmeliyim? Spordan önce ve sonra olarak mı?
4 472423 Decapat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 526 7 Mart 2023 #2 Alırken şeker oranı az olanını bul genelde gainerlar şeker oranı yukseltilip kalorisini öyle yükseltiyorlar bu da yağlanmaya yol açar
Alırken şeker oranı az olanını bul genelde gainerlar şeker oranı yukseltilip kalorisini öyle yükseltiyorlar bu da yağlanmaya yol açar
Mertozkans Femtopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 472423 dedi: Alırken şeker oranı az olanını bul genelde gainerlar şeker oranı yukseltilip kalorisini öyle yükseltiyorlar bu da yağlanmaya yol açar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
472423 dedi: Alırken şeker oranı az olanını bul genelde gainerlar şeker oranı yukseltilip kalorisini öyle yükseltiyorlar bu da yağlanmaya yol açar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.631 Makaleler 3 Çözümler 59 8 Mart 2023 #4 Bigjoy Sports BIGMASS Gainer GH FACTORS Ãikolata 5000g | Bigjoy YaÄlanmadan hacim kazanmak için kas geliÅimine yönelik GH Factors ilaveli tek gainer. Karbonhidrat, protein ve GH faktörler bir arada. www.bigjoy.com.tr
Bigjoy Sports BIGMASS Gainer GH FACTORS Ãikolata 5000g | Bigjoy YaÄlanmadan hacim kazanmak için kas geliÅimine yönelik GH Factors ilaveli tek gainer. Karbonhidrat, protein ve GH faktörler bir arada. www.bigjoy.com.tr