E ESY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 1.397 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #31 Roverandom dedi: Eki Görüntüle 1624385 Hocam Furmark test sonucuna baktım biri yapmış mesela 17349 almış. Eki Görüntüle 1624386 Peşine şu an ben yaptım 3090'la fark ortada. PSU kaç watt acaba sizin? Genişletmek için tıkla... Döndüğümde aynı testi yaparım. Belki sadece bir iki oyunda böyledir. Sizin hiç direk oyun içi benchmark ile yaptığınız bir test var mı? Varsa paylaşırsanız sevinirim.
Roverandom dedi: Eki Görüntüle 1624385 Hocam Furmark test sonucuna baktım biri yapmış mesela 17349 almış. Eki Görüntüle 1624386 Peşine şu an ben yaptım 3090'la fark ortada. PSU kaç watt acaba sizin? Genişletmek için tıkla... Döndüğümde aynı testi yaparım. Belki sadece bir iki oyunda böyledir. Sizin hiç direk oyun içi benchmark ile yaptığınız bir test var mı? Varsa paylaşırsanız sevinirim.
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 6 Ocak 2023 #32 Oyun içi benchmark değil de direkt oyunun içindeki ortalama fps değerlerini videolara göre karşılaştırıyordum. Onlardan 3 5 fps fazla alıyordum.
Oyun içi benchmark değil de direkt oyunun içindeki ortalama fps değerlerini videolara göre karşılaştırıyordum. Onlardan 3 5 fps fazla alıyordum.
E ESY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 1.397 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #33 Roverandom dedi: Oyun içi benchmark değil de direkt oyunun içindeki ortalama fps değerlerini videolara göre karşılaştırıyordum. Onlardan 3 5 fps fazla alıyordum. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim. Döndüğüm de tekrardan bilgi vericem. Roverandom dedi: Eki Görüntüle 1624385 Hocam Furmark test sonucuna baktım biri yapmış mesela 17349 almış. Eki Görüntüle 1624386 Peşine şu an ben yaptım 3090'la fark ortada. PSU kaç watt acaba sizin? Genişletmek için tıkla... Benim kartın termal bakıma ihtiyacı var galiba. Dying light 2 de 10-15 fps fark var, yeni sürücüyü yükleyince düzeldi. Roverandom dedi: Oyun içi benchmark değil de direkt oyunun içindeki ortalama fps değerlerini videolara göre karşılaştırıyordum. Onlardan 3 5 fps fazla alıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin kartınız fanları boştayken duruyor mu acaba ? Benim ikisi çalışıyor biri duruyor. Son düzenleme: 8 Ocak 2023
Roverandom dedi: Oyun içi benchmark değil de direkt oyunun içindeki ortalama fps değerlerini videolara göre karşılaştırıyordum. Onlardan 3 5 fps fazla alıyordum. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim. Döndüğüm de tekrardan bilgi vericem. Roverandom dedi: Eki Görüntüle 1624385 Hocam Furmark test sonucuna baktım biri yapmış mesela 17349 almış. Eki Görüntüle 1624386 Peşine şu an ben yaptım 3090'la fark ortada. PSU kaç watt acaba sizin? Genişletmek için tıkla... Benim kartın termal bakıma ihtiyacı var galiba. Dying light 2 de 10-15 fps fark var, yeni sürücüyü yükleyince düzeldi. Roverandom dedi: Oyun içi benchmark değil de direkt oyunun içindeki ortalama fps değerlerini videolara göre karşılaştırıyordum. Onlardan 3 5 fps fazla alıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin kartınız fanları boştayken duruyor mu acaba ? Benim ikisi çalışıyor biri duruyor.
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 8 Ocak 2023 #34 ESY dedi: Tamam, teşekkür ederim. Döndüğüm de tekrardan bilgi vericem. Eki Görüntüle 1626265 Benim kartın termal bakıma ihtiyacı var galiba. Dying light 2 de 10-15 fps fark var, yeni sürücüyü yükleyince düzeldi. Hocam sizin kartınız fanları boştayken duruyor mu acaba ? Benim ikisi çalışıyor biri duruyor. Genişletmek için tıkla... OC biosda kullanıyorum ben o yüzden yavaş da olsa dönüyor fanlar. Normal fanda öyle bir özellik vardı ama sanırım.
ESY dedi: Tamam, teşekkür ederim. Döndüğüm de tekrardan bilgi vericem. Eki Görüntüle 1626265 Benim kartın termal bakıma ihtiyacı var galiba. Dying light 2 de 10-15 fps fark var, yeni sürücüyü yükleyince düzeldi. Hocam sizin kartınız fanları boştayken duruyor mu acaba ? Benim ikisi çalışıyor biri duruyor. Genişletmek için tıkla... OC biosda kullanıyorum ben o yüzden yavaş da olsa dönüyor fanlar. Normal fanda öyle bir özellik vardı ama sanırım.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.638 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 8 Ocak 2023 #35 Ti ile 90 ın eşit olduğunu biliyordum oyunlarda ama base 80 e denk falan olması garip geldi.
E ESY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 1.397 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #36 Roverandom dedi: OC biosda kullanıyorum ben o yüzden yavaş da olsa dönüyor fanlar. Normal fanda öyle bir özellik vardı ama sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum neden zero RPM çalışmıyor ya Quiet bios modunda hepsi sıfır oluyor yani doğru mu anladım ? Merdt dedi: Ti ile 90 ın eşit olduğunu biliyordum oyunlarda ama base 80 e denk falan olması garip geldi. Genişletmek için tıkla... Sürücülerle alakalı bir sorun olmuş, şuan 3080' in 80 verdiği yerde 3090, 90-95 veriyor. Roverandom dedi: OC biosda kullanıyorum ben o yüzden yavaş da olsa dönüyor fanlar. Normal fanda öyle bir özellik vardı ama sanırım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, arızalı sanmıştım.
Roverandom dedi: OC biosda kullanıyorum ben o yüzden yavaş da olsa dönüyor fanlar. Normal fanda öyle bir özellik vardı ama sanırım. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum neden zero RPM çalışmıyor ya Quiet bios modunda hepsi sıfır oluyor yani doğru mu anladım ? Merdt dedi: Ti ile 90 ın eşit olduğunu biliyordum oyunlarda ama base 80 e denk falan olması garip geldi. Genişletmek için tıkla... Sürücülerle alakalı bir sorun olmuş, şuan 3080' in 80 verdiği yerde 3090, 90-95 veriyor. Roverandom dedi: OC biosda kullanıyorum ben o yüzden yavaş da olsa dönüyor fanlar. Normal fanda öyle bir özellik vardı ama sanırım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, arızalı sanmıştım.
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 8 Ocak 2023 #37 ESY dedi: Bende diyorum neden zero RPM çalışmıyor ya Quiet bios modunda hepsi sıfır oluyor yani doğru mu anladım ? Sürücülerle alakalı bir sorun olmuş, şuan 3080' in 80 verdiği yerde 3090, 90-95 veriyor. Çok teşekkür ederim, arızalı sanmıştım. Genişletmek için tıkla... OC biosla daha da artar fps farkı. Hayırlı olsun sorun çözüldüğüne sevindim.
ESY dedi: Bende diyorum neden zero RPM çalışmıyor ya Quiet bios modunda hepsi sıfır oluyor yani doğru mu anladım ? Sürücülerle alakalı bir sorun olmuş, şuan 3080' in 80 verdiği yerde 3090, 90-95 veriyor. Çok teşekkür ederim, arızalı sanmıştım. Genişletmek için tıkla... OC biosla daha da artar fps farkı. Hayırlı olsun sorun çözüldüğüne sevindim.