Galatasaray 0-0 Fenerbahçe

Arkadaşım maçları izlemesem dediğine inanacağım. Ne kadar kolay yalan söylüyorsunuz, nasıl bu kadar rahat yalana başvuruyorsunuz aklım almıyor. Bu mu dediğime benzer maç?

Eki Görüntüle 2435357

Takımını savunmak için yalan söylemek zorunda kalıyorsan demek ki orada bir sıkıntı var.

İstersen 20 puan önde ol. Avrupa'da yoksun, Türkiye kupasında üst tura çıkmak için teknik direktörün Konyaspor ile oynadığın maçta kenardan 0-0 işareti yapıyor :D Bugüne kadar hakemlerle getirdiğinin ortaya çıktığı Süper Lig liderliği kimsenin umurunda değil emin olabilirsin.

Yahu hala 50 bin taraftarının önünde 3 yediğin maçı savunuyorsun. Attığın golünde penaltı ile falan alakası yok.

Avrupa konusuna gelirsek sen Avrupa'yı kazanacağını falan mı sanıyorsun? Ben senaryoyu sana anlatayım. Fenerbahçe Rangers'ı eleyecek. Sonra Athletic Bilbao ile eşleşecek. Bu noktadan sonra Avrupa daha önemli denilip Ligde ve ZTK da kayıplar yaşanacak. Sonra Fenerbahçe elenecek ve Acun Ilıcalı çıkıp biz uzun zaman sonra çeyrek final oynadık yapı vs deyip senin gibileri uyutacak.

Yahu hala 50 bin taraftarının önünde 3 yediğin maçı savunuyorsun. Attığın golünde penaltı ile falan alakası yok.

Yine söyleyebilecek bir şeyiniz olmadığı için söyleneni çarpıtıyorsunuz. Sizde alışkanlık olmuş artık hepinizde aynı. Ben maçı savunmuyorum, arkadaş bu maça benzer bir maçtı dedi o maç için ben de onun yalanını yüzüne vuruyorum. Ha asıl meseleye gelirsek ben kendi evimde ezeli rakibime karşı korkudan şut atmadan, korner kullanmadan 0.12 gol beklentisi ile maçı tamamlayacağıma mücadele ederek yenilmeyi tercih ederim hiç tereddüt etmeden. Aramızdaki fark tam olarak bu.

Avrupa konusuna gelirsek sen Avrupa'yı kazanacağını falan mı sanıyorsun? Ben senaryoyu sana anlatayım. Fenerbahçe Rangers'ı eleyecek. Sonra Athletic Bilbao ile eşleşecek. Bu noktadan sonra Avrupa daha önemli denilip Ligde ve ZTK da kayıplar yaşanacak. Sonra Fenerbahçe elenecek ve Acun Ilıcalı çıkıp biz uzun zaman sonra çeyrek final oynadık yapı vs deyip senin gibileri uyutacak.

Kardeşim siz neredesiniz? Aynı Avrupa Ligi'nde oynamadık mı siz neden Hollanda'danın Konyaspor'undan 2 maçta 6 yiyip elendiniz? Biz şu an Avrupa'da ülkeyi temsil eden tek kulübüz. Bundan da gurur duyarız. Avrupa Ligi'de çeyrek final oynamak Süper Lig'i kazanmaktan daha zor. Son 2 senedir Süper Lig'i kazanıp Avrupa Ligi'nde dörder dörder yiyerek üst tura çıkamadan elenen GS'ye bakınca bunu anlayabiliyoruz :D Siz UEFA kupalı pasta kesip uyumaya devam edin. Perşembe günü televizyonu açtığınızda izlediğiniz maçlar Fenerbahçe maçları olacak. Gerçekler güzeldir.

Kardeşim siz neredesiniz? Aynı Avrupa ligi'nde oynamadık mı siz neden Hollanda'danın Konyaspor'undan 2 maçta 6 yiyip elendiniz? Biz şu an Avrupa'da ülkeyi temsil eden tek kulübüz. Bundan da gurur duyarız. Avrupa Ligi'de çeyrek final oynamak Süper Lig'i kazanmaktan daha zor. Son 2 senedir Süper Lig'i kazanıp Avrupa ligi'nde dörder dörder yiyerek üst tura çıkamadan elenen GS'ye bakınca bunu anlayabiliyoruz :D siz UEFA kupalı pasta kesip uyumaya devam edin. Perşembe günü televizyonu açtığınızda izlediğiniz maçlar Fenerbahçe maçları olacak. Gerçekler güzeldir.

Sanki fb Avrupa'da çok başarılı da. En son fbnin şampiyonlar ligi maçını ne zaman izledin? Belki yaşın yetmemiştir. Geçen sene Avrupa için rakibine süper kupa hediye ettin sonra Yunan takımına İstanbul'da tur verdin. Dalga geçtiğin az size 5-6 yedekli 3 attı hatırlatırım.

Dalga geçtiğin az size 5-6 yedekli 3 attı hatırlatırım.

Sonuç olarak biz yolumuza devam ediyoruz, siz üst turu göremeden evinize döndünüz :D Yol kazaları olabilir, futbol bu. Elediğimiz Anderlecht 2 maçta 6 yediğiniz AZ'den güçlü.

Sanki Fenerbahçe Avrupa'da çok başarılı da.

Sizden başarılıyız, UEFA öyle söylüyor. UEFA kulüpler sıralamasında ilk 50'ye giren tek Türk kulübü biziz. Son 5 senede ülke puanına en fazla katkı yapan takımız. Sen ŞL gittiysen Fenerbahçe'nin topladığı puanlarla gittin. Her kulvarda bize muhtaçsınız.

Sizden başarılıyız, UEFA öyle söylüyor. UEFA kulüpler sıralamasında ilk 50'ye giren tek Türk kulübü biziz. Son 5 senede ülke puanına en fazla katkı yapan takımız. Sen SL gittiysen Fenerbahçe'nin topladığı puanlarla gittin. Her kulvarda bize muhtaçsınız.

Senin mantığınla Roma; Arsenal, Barcelona, İnter, Dortmund gibi takımlardan daha iyi. Liverpool gibi bir devden 2 sıra geride. Ama biliyoruz ki saydığım takımlar Roma'dan çok daha iyi takımlar. Hatırlatırım, şampiyonlar liginde 1 maçta kazandığın puanla konferansta kazandığın ülke puanı aynı. Ve siz 10 yılı aşkındır şampiyonlar ligine gidemiyorsunuz bile. Ee şimdi sen şampiyonlar ligiyle, Avrupa ve konferansı aynı mı tutuyorsun? Fenerbahçe asla Avrupa'da Galatasaray'dan iyi değil. Bunu yabancı basında da gördük defalarca zaten. Galatasaray daha bilinen bir takım en basitinden. Kısaca böyle bir mantık yok. Bence tartışmayı bitirelim. Aksi halde ya sen ya ben ban yiyeceğiz.

Ee şimdi sen şampiyonlar ligiyle, Avrupa ve konferansı aynı mı tutuyorsun? Fenerbahçe asla Avrupa'da Galatasaray'dan iyi değil. Bunu yabancı basında da gördük defalarca zaten.

Evet yabancı basında görüyoruz. Bu sene aynı ligdeydik Avrupa'da, siz elendiniz biz devam ediyoruz. Bu hangi takımın Avrupa'da daha iyi olduğunu görmek için yeterli. Gerisi boş laf, kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz ama söylediklerinize kendiniz de inanmıyorsunuz. Ben verilerle konuşuyorum. UEFA kulüpler sıralaması, ülke puanına katkı verileri ortada. GS Hollanda'nın orta sıralarındaki takımdan iki maçta 6 gol yiyip elendi. Biz Anderlecht'e iki maçta 5 gol atıp yola devam ettik ve çeyrek finale yürüyoruz. Gerçekler bunlar. Zorunuza gitse de değişmeyecek.

Evet yabancı basında görüyoruz. Bu sene aynı ligdeydik Avrupa'da, siz elendiniz biz devam ediyoruz. Bu hangi takımın Avrupa'da daha iyi olduğunu görmek için yeterli. Gerisi boş laf, kendinizi avutmaya çalışıyorsunuz ama söylediklerinize kendiniz de inanmıyorsunuz. Ben verilerle konuşuyorum. UEFA kulüpler sıralaması, ülke puanına katkı verileri ortada. GS Hollanda'nın orta sıralarındaki takımdan iki maçta 6 gol yiyip elendi. Biz Anderlecht'e iki maçta 5 gol atıp yola devam ettik ve çeyrek finale yürüyoruz. Gerçekler bunlar. Zorunuza gitse de değişmeyecek.

Hocam az önce genel veri verdiniz bende karşılık verdim. Şu an ise bu sezonu konuşuyorsunuz. Gittikçe saçmalıyorsunuz maalesef. Ben burada tartışmayı bırakıyorum yeterince ban yedim. Siz istediğinizi saçmalayabilirsiniz.

Şu an ise bu sezonu konuşuyorsunuz.

Bu sezon genel veriye dahil değil mi? :D İşinize gelmeyen şey saçmalık oluyor. Saçmalık olmayan ne biliyor musun ben sana söyleyeyim. UEFA kupası pastası kestiğiniz sezon Avrupa'da ne kadar köy takımı varsa onlara rezil rüsva olarak elendiniz ve döndünüz. Ezeli rakibiniz olan biz ise çeyrek finale yürüyoruz. Saçmalık olmayan, doğru olan bu. Televizyonu açtığınızda Fenerbahçe'nin Avrupa maçlarını izleyeceksiniz. Çünkü tuttuğunuz takımın maçlarını izleme şansınız yok🤷‍♂️

Bu hangi takımın Avrupa'da daha iyi olduğunu görmek için yeterli.
Peki bu zamana kadar kaç kupa kazandınız Avrupa'da? Bana göre son 10 yılda ülke futbolunda hiçbir takımın doğru düzgün başarısı yok. En büyük başarı Galatasaray'ın 2000 yılında kazandığı kupalardır. Daha iyisi gelene kadar en iyisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı