Galatasaray 0-0 Fenerbahçe

GS'li olarak söylemem gerekir ki Fenerbahçenin gerçekten kazanabileceği bir maçtı, kendilerine yazık ettiler. Biz 6 puan öndeyiz, rahatlık var, size ne oluyor? Lemina ipten aldı bizi.

Biz mutlak suretle kazanmak zorundaydık. Takım ve hoca benimle aynı fikirde değildi galiba.
6 puanlık farkın üstüne ikili averaj avantajı göz önünde bulundurulursa sonuç 0-0 olsa bile derbiyi Galatasaray kazanmış sayılır benim gözümde.

Kavgasız dövüşsüz temiz bir maç oldu en azından. Buna da şükredecek hale geldik.

Kazanması gereken Fenerbahçe korkudan hep defans takviyesi yaptı.

Ben bir şey söylemeyeceğim buna. İstatistikler kimin korkak olduğunu çok iyi gösteriyor :D İç sahada 50 bin taraftar önünde şöyle futbol oynasa tuttuğum takım ben utanırdım.

Screenshot_20250301_002832_Mackolik.jpg

Ben bir şey söylemeyeceğim buna. İstatistikler kimin korkak olduğunu çok iyi gösteriyor :D İç sahada 50 bin taraftar önünde şöyle futbol oynasa tuttuğum takım ben utanırdım.

Eki Görüntüle 2435195

Ee sonuç? Galatasaray 6+1 puan önde. Galatasaray'ı bu kadar formsuz döneminde bulmuşsun yenicektin o zaman. Ama hocan beraberliğe razı geldi.

Son düzenleme:
İlk dönem dediğine benzer bir maç oynadı Fenerbahçe zaten.

Arkadaşım maçları izlemesem dediğine inanacağım. Ne kadar kolay yalan söylüyorsunuz, nasıl bu kadar rahat yalana başvuruyorsunuz aklım almıyor. Bu mu dediğime benzer maç?

Screenshot_20250301_123522_Mackolik.jpg

Takımını savunmak için yalan söylemek zorunda kalıyorsan demek ki orada bir sıkıntı var.

Ee sonuç? Galatasaray 6+1 puan önde. Galatasaray'ı bu kadar formsuz döneminde bulmuşsun yenicektin o zaman. Ama hocan beraberliğe razı geldi.

İstersen 20 puan önde ol. Avrupa'da yoksun, Türkiye kupasında üst tura çıkmak için teknik direktörün Konyaspor ile oynadığın maçta kenardan 0-0 işareti yapıyor :D Bugüne kadar hakemlerle getirdiğinin ortaya çıktığı Süper Lig liderliği kimsenin umurunda değil emin olabilirsin.

Fenerbahçe'nin olumlu bir yanı yok avrupa dışı. Avrupada da zorlu kura çekecek Rangers maçından sonra. Galatasarayın da şu an olumlu yanı yok. Fenerbahçe en fazla ZTK kazanır. Galatasaray süper lig şampiyonu olacaktır. 6 puan fark yiyen adama hoca falan demem.

Arkadaşım maçları izlemesem dediğine inanacağım. Ne kadar kolay yalan söylüyorsunuz, nasıl bu kadar rahat yalana başvuruyorsunuz aklım almıyor. Bu mu dediğime benzer maç?

Eki Görüntüle 2435357

Takımını savunmak için yalan söylemek zorunda kalıyorsan demek ki orada bir sıkıntı var.

İstersen 20 puan önde ol. Avrupa'da yoksun, Türkiye kupasında üst tura çıkmak için teknik direktörün Konyaspor ile oynadığın maçta kenardan 0-0 işareti yapıyor :D bugüne kadar hakemlerle getirdiğinin ortaya çıktığı Süper Lig liderliği kimsenin umurunda değil emin olabilirsin.

Hocam ilk önce ben yalan söylemiyorum. 2. olarak 3-1 biten maçta istatistik gösteriyorsanız holiganlık yapıyorsunuzdur. En formda haliniz en formsuz Galatasaray'ı yenemedi ama halen yabancı hakem gelince GS yok şöyle yok böyle algısı yapıyorsunuz. Hangi konuya gitsem GS düşmanlığı yapıyorsunuz. Fenerbahçe'yi şahsen sevmem ama sizin gibi de orada burada düşmanlık yapmıyorum. Fanatikliği bırakın futbola bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı