Galatasaray 1-2 Trabzonspor

Galatasaray bu maç çok kötü oynadı ilk yarı fena değildi ama ikinci yarı çok kötüydü. Kerem orta sahadan şut çekiyor taylan rakibe pas veriyor daha nasıl hata yapılabilirki.
 
Ulan koskoca sezon 7 galibiyet nedir? Sen olympique Marsilya'yı 4-2 almış takımsın süper ligde nasıl şampiyon olamıyorsun. 1.lig'e düşerse cidden yazık olur takıma.
 
Rize'ye kümeye dedikten sonra kendim küme düştüm.
1642962802663.png
 
Gs farkı kaçırdı.
Gs kadar Trabzonspor'da kaçırdı ikinci yarı. Maç daha bol gollü geçebilirdi.

Bugünkü derbide en iyi oynayan taraf Trabzonspor'du. Çünkü Galatasaray bitmiş. Sezon sonu GS küme düşecek.
İki tarafında iyi olduğu bölümler vardı ama ilk yarı GS, ikinci yarı TS diyebiliriz. Bitiricilik anlamında hem beceriksiz hem de şanssız TS vardı ama Uğurcan'da oyunda tuttu diyebiliriz.

Bu sene şampiyon Trabzonspor olur.
Trabzonspor şampiyondur.

İnşAllah. 🥺
 
GS kadar Trabzonspor'da kaçırdı ikinci yarı. Maç daha bol gollü geçebilirdi.

İki tarafında iyi olduğu bölümler vardı ama ilk yarı GS, ikinci yarı TS diyebiliriz. Bitiricilik anlamında hem beceriksiz hem de şanssız TS vardı ama uğurcan'da oyunda tuttu diyebiliriz.

Maçı izledim ve GS'nin daha iyi oynadığını söyleyebilirim. TS ikinci yarı mükemmel oynadı falan yok ilk yarı GS'nin elindeydi ikinci yarı ise biraz daha dengeli geçti Galatasaray'ın kaçırdığı golleri var Babel'in kaçırdığı golleri falan var. Trabzonspor'un öyle bu da kaçar mı denilcek bir pozisyonu yoktu. Bence Galatasaray galibiyeti Trabzonspor'a altın tepsiyle verdi, bireysel hatalar falan buna etki etti. Galatasaray zaten son dakikalarda gol yemekte meşhur bir takım. Tabii maçın NEF Stadyumu'nda olmasınında etkisi vardı bu oyunda. Benim düşüncem Galatasaray maçı Trabzonspor'a kendisi verdiği yönünde.
 
Maçı izledim ve GS'nin daha iyi oynadığını söyleyebilirim. TS ikinci yarı mükemmel oynadı falan yok ilk yarı GS'nin elindeydi ikinci yarı ise biraz daha dengeli geçti Galatasaray'ın kaçırdığı golleri var Babel'in kaçırdığı golleri falan var. Trabzonspor'un öyle bu da kaçar mı denilcek bir pozisyonu yoktu. Bence Galatasaray galibiyeti Trabzonspor'a altın tepsiyle verdi, bireysel hatalar falan buna etki etti. Galatasaray zaten son dakikalarda gol yemekte meşhur bir takım. Tabii maçın nef stadyumu'nda olmasınında etkisi vardı bu oyunda. Benim düşüncem Galatasaray maçı Trabzonspor'a kendisi verdiği yönünde.

Taylanın o pası olmasa belki berabereydi.
 
Burak Elmas - Vikipedi

Gençleştirme deyip küme düşürünce

Gençleştirme evet güzel proje ama maalesef korkak. Madem bir yol seçtin, neden devam etmiyorsun? Bana seçim vaatleri verirken aklıma direkt Trabzonspor eski başkanı Muharrem Ustayı aklıma getirdi. Daha kötüsü gelir mi diyordum ama gelmiş.
 

Geri
Yukarı