S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 Deplasmanda giyilen siyah veya yeni sezon formasını nereden alırım? Gsstore deplasman yok yeni sezon da beden yoktu.
Deplasmanda giyilen siyah veya yeni sezon formasını nereden alırım? Gsstore deplasman yok yeni sezon da beden yoktu.
uwutku Kilopat Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 394 Çözümler 1 7 Şubat 2023 #2 Forma sponsorunun mağazalarında olur. Boyner mutlaka satıyordur.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 uwutku dedi: Forma sponsorunun mağazalarında olur. Boyner mutlaka satıyordur. Genişletmek için tıkla... Mağazalar arkaya numara yazıyor mu?
uwutku dedi: Forma sponsorunun mağazalarında olur. Boyner mutlaka satıyordur. Genişletmek için tıkla... Mağazalar arkaya numara yazıyor mu?
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 7 Şubat 2023 #4 Hocam ilginç bir şekilde hiçbir yerde stok yok. Şu deprem olayı vesaire geçince stokları bir daha kontrol etmenizi öneririm. s7üü dedi: Mağazalar arkaya numara yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Boyner, Nike gibi yerlerden alırsanız yazmazlar, sadece GSSTORE'da yazılıyor diye biliyorum.
Hocam ilginç bir şekilde hiçbir yerde stok yok. Şu deprem olayı vesaire geçince stokları bir daha kontrol etmenizi öneririm. s7üü dedi: Mağazalar arkaya numara yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Boyner, Nike gibi yerlerden alırsanız yazmazlar, sadece GSSTORE'da yazılıyor diye biliyorum.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #5 AlexFergusonHayranı dedi: Hocam ilginç bir şekilde hiçbir yerde stok yok. Şu deprem olayı vesaire geçince stokları bir daha kontrol etmenizi öneririm. Boyner, Nike gibi yerlerden alırsanız yazmazlar, sadece GSSTORE'da yazılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu 1 haftadır bakıyorum sadece gsstorede 1 forma var. Arkadaşım 1ay önce gsstoredan yazılı forma almıştı ama şimdi hiç yok. Bekleyeceğiz o zaman. Bir de zam gelsin Ama anlamadım yani depremden önce de yoktu.
AlexFergusonHayranı dedi: Hocam ilginç bir şekilde hiçbir yerde stok yok. Şu deprem olayı vesaire geçince stokları bir daha kontrol etmenizi öneririm. Boyner, Nike gibi yerlerden alırsanız yazmazlar, sadece GSSTORE'da yazılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu 1 haftadır bakıyorum sadece gsstorede 1 forma var. Arkadaşım 1ay önce gsstoredan yazılı forma almıştı ama şimdi hiç yok. Bekleyeceğiz o zaman. Bir de zam gelsin Ama anlamadım yani depremden önce de yoktu.
K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #6 Ben iç saha formasını Boyner'den aldım. Deplasman ve Alternatif forma Boyner'de vardı.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #7 Kalem21 dedi: Ben iç saha formasını Boyner'den aldım. Deplasman ve Alternatif forma Boyner'de vardı. Genişletmek için tıkla... Ne kadar boynerde?
Kalem21 dedi: Ben iç saha formasını Boyner'den aldım. Deplasman ve Alternatif forma Boyner'de vardı. Genişletmek için tıkla... Ne kadar boynerde?
K Kalem21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #8 s7üü dedi: Ne kadar boynerde? Genişletmek için tıkla... İç sahaı ben 700'e aldım 3-4 hafta önce. Beyaz ve Siyah 1099 veya 1199 lira olması gerek.
s7üü dedi: Ne kadar boynerde? Genişletmek için tıkla... İç sahaı ben 700'e aldım 3-4 hafta önce. Beyaz ve Siyah 1099 veya 1199 lira olması gerek.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #9 Kalem21 dedi: İç sahaı ben 700'e aldım 3-4 hafta önce. Beyaz ve Siyah 1099 veya 1199 lira olması gerek. Genişletmek için tıkla... 800 olmuştur. Sağ ol.
Kalem21 dedi: İç sahaı ben 700'e aldım 3-4 hafta önce. Beyaz ve Siyah 1099 veya 1199 lira olması gerek. Genişletmek için tıkla... 800 olmuştur. Sağ ol.