Galatasaray artık sadece bizim ligimizde başarılı, eski Avrupa Fatih'i dönemi benim gözümde bitti, zaten bu kadroyu herhangi bir ligi az çok bilen bir Türk teknik direktöre versen, Okan Buruk ile aynı performansı gösterir ve şampiyon olur. İsmail Kartal örneği, sadece o Galatasaray'ı 1-0 10 kişi yendi, en büyük teknik direktörlerden Jose Mourinho bile Galatasaray'ı yenemedi, çünkü adam ligi bilmiyor, işleyişini bilmiyor, Galatasaray'ın scout ekibi tamamen bir komedi, Ayhan Akman'ın oğullarını Galatasaraya kilitlemesi, torpilli şekilde kadroda tutması, Galatasaray'ın teknik ekibinin ben acilen değişmesini düşünüyorum, Göztepe'nin bile scout ekibi Galatasaray'dan üstün, nasıl sen Avrupa'da başarı yakalayacaksın ki, senden önce Kasımpaşa'yı çalıştıran adam ile?
Göztepe scoutları,
Galatasaray scoutları, aynı torpilli dayı amcaoğulları kadrosu.
Sadece scout ekibi değil, genel teknik kadro rezalet.
Elmander ve utkucan hariç gitmeli kesinlikle. Teknik ekipten çok okanın gitmesi lazım. Erden olana yabancı kondisyoner vs. önerdiğinse reddetmiş gidip erdeni ne gerek var boşa para deyip.
Elmander ve utkucan hariç gitmeli kesinlikle. Teknik ekipten çok okanın gitmesi lazım. Erden olana yabancı kondisyoner vs. önerdiğinse reddetmiş gidip erdeni ne gerek var boşa para deyip.
Problem Okan'da. Okan'ın kalıp teknik ekibin değişmesi bir şeyi değiştirmez. Yine Avrupa'da 4-5 yemeye devam ederiz. Ana sorunu çözmediğin sürece bir şey düzelmez.