Ben Juve ile evimizde 1-1 berabere kalacağımızı düşünüyorum. Deplasmanda 2-0 yenileceğiz. Kopenhag'tan en az 4 puan alacağız ve Madrid'ten de 1 veya 3 puan alacağız diye tahmin ediyorum. Bu tahminlerim doğrultusunda en fazla 10, en az 6 puan eder. 10 puan alırsak şansımız olması gerekir 2. olmak için, yani Juve Real'e 2 maç yenilecek ve Kopenhag'a puan kaybedecek. (Mağlubiyet ve beraberlik doğrultusunda.) Başka türlü işimiz gerçekten zor. Bu dediklerimin üstüne çıkarsak üstün performans diye sayarım. Yani Kopenhag'tan 6 puan alıp Juve'yi yenersek vs. Ama gönlümden kopan şu puanlama:
Real Madrid: 15 (Galatasaray mağlubiyeti deplasmanda)
GALATASARAY: 10 (Kopenhag(x2) ve Madrid galibiyetleri ve Juventus beraberliği)
Juventus: 8 (Real Madrid(x2) mağlubiyetleri ve Galatasaray, Kopenhag beraberliği)
Kopenhag: 1 (Juventus beraberliği)
Yani çıkarılacak sonuç Juve, Madrid'e kaybetmek zorunda yenemediğimiz taktirde. Üstüne Kopenhag'a da en az 2 puan kaybetmeli. Tabi bunlar tahmin ne olacağı bilinmez.
6 puan alırsak da bunlar 1 galibiyet, 1 beraberlik Kopenhag ve Real Madrid, Juventus beraberliği olur ki bu riske girmektense Kopenhag'tan 6 puan almak iyi olacaktır ama bu grupta 3. garanti.