Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Grubu

Siz neyi tartışıyorsunuz ki, anlamadım? Türk futbolu tam anlamıyla rezalet. Emekli olacak adamları yıldız diye getirip millete kakalıyorlar. Avrupa maçlarına gidince takımların nasıl döküldüklerini hepimiz görüyoruz.

Ha Galatasaray, ha Beşiktaş, ha Fenerbahçe. Bunların boruları anca futbol kalitesi yerlerde sürünen, çöp kovası liginde öter.
 
Yapacak bir şey yok, elimizden geleni yapacağız artık. Daha zor gruplardan da çıktık bana fazla umut göremiyorum. Real'i evimizde yenersek belki bir ihtimal...
 
Geçen sene Lokomotiv'i yenemeyen bir Galatasaray'ın bu gruptan çıkması imkansız. Gerçek bu.
Hayatında ilk defa bu organizasyona katılıp PSG ve Liverpool'u yenen Kızılyıldız mı dersin, geçen seneki Ajax gibi bir takıma karşı deplasmanda efsane geri dönüş yapan Spurs mu dersin bilmiyorum ama bu organizasyonda imkansız diye bir şey yok. Olsa bile o da Diagne'nin gol atmasıdır.
 
Avrupa maçlarında Türk taraftarların bir birine takılmasını anlayamıyorum. Zor bir gruba düşmüş ama imkansız diye bir şey yok en olmadı Uefa'da devam eder artık başarılar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı