Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Bütün takımlar için sezon yeni başladı zaten.
Takımlar, kamp dönemlerini nasıl geçirdiklerine de bağlı bu durum. Bizim ekip, sürekli Bartali yönetiminde ağır yükleme antrenmanları yaptı. Bu sezonun ilk maçlarında sıkıntı yaratsa da sezonun ortalarına ve sonralarına doğru etkisini gösterecek. Geçen seneki oyundan bende memnun değildim, adam akıllı rakibimiz olsaydı şampiyonluk gg olurdu. Mariano'nun isabetli orta açmasının çoğu sebebi Diagne'den ötürü kaynaklanıyor, adam nasıl durulmasını bilmiyor.
 
4. Sıra ve 3. Sıra diyenler galiba Fenerbahçe ve Beşiktaşlı ben bir Fenerli olarak Galatasaray'ın Grupları 1. ya da 2. bitirmesinden yanayım bir Fenerli olarak gine biz Real'e 3 tane çaktıysak Galatasaray 5 tane çakar çünkü herkes biliyor ki Galatasaray'ın kadrosu çok güzel aksini iddia eden kıskançtır cahildir.Galatasaray'a UEFA kupasında çeyrek finallere,yarı finallere kadar çıkmasını isterim.Hem ülkemizi temsil ediyorlar hem de onlar para kazanıyor az güzel düşünceli olalım.
Ben ciddi bir Fenerbahçeliyimdir baştan diyim.
 
Abartmayalım yinede :D 1-0 olsun bizim olsun.
15 puan alınsa 1 maç kaybedilse 1 takım ile averaja kalınır ve orda gol sıralaması işe girer zaten 2 takım çıkacak ginede ülkenin temsilcisi Galatasaray Real Madrid'i yener ama diğerlerinde biraz zor iç sahada başı g*** kurtarmamız lazım. Tekrar diyorum ben Fenerbahçe taraftarıyım.
Başarılar Galatasaray.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı