Galax 2060S vs MSI Gaming 2060S

Taha Özdemiir

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Organizatör - Koordinatör
Arkadaşlar ekran kartımı yenilemek istiyorum fakat Teknobiyotik'deki Galax marka 2060 Super 8 GB 2990 TL. Alsam mı düşünüp duruyorum. Lütfen şu marka hakkında ne biliyorsanız söyleyin. MSI Gaming 2060 Super (Z veya X değil) 3900 TL. Aradaki fark neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ekran kartımı yenilemek istiyorum fakat Teknobiyotik'deki Galax marka 2060 Super 8 GB 2990 TL. Alsam mı düşünüp duruyorum. Lütfen şu marka hakkında ne biliyorsanız söyleyin. MSI Gaming 2060 Super (Z veya X değil) 3900 TL. Aradaki fark neden?
Msi hakkında pek bir bilgim yok ama galax rtx 2060 s şuan fiyatı 2750 civarı. Kart diğer firmalara göre referans kartın verdiği değerlerle aynı değere sahip diğer firmalar üzerine oc yapıp satıyolar örnek gerekirse gigabyte 2060 super gaming oc 1850 mhz verirken galax 1665 mhz veriyor gibi gibi fiyat ve performans açısında mantıklı şayet gigabyte ın kartı 3800 civarlarında ki aradaki farkla alınabilir bir kart yardımcı olabilmişimdir umarım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı