Galax 4060 vs ASUS Dual 4060

Njord16

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRIME A520M-K - GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 - AMD Ryzen™5 5500 Soket AM4 4.2 GHz XPG 8GB DDR4 3200MHZ CL16 PC RAM
20k bütçem var ve 20klık sistemde Galax var. 21k'da ise ASUS sizce arada ki farka değer mi yoksa ASUS almak için 1 hafta beklemem lazım o arada da zam gelir mi diye korkuyorum. Yani eğer bir fark yoksa Galax alırım bütçe gerçekten önemli son param 20k bunun göz önünde bulundurun.

Değmez, Galax al geç.

Cidden çok takıldım şu son 2 saat ne yapacağım diye düşnüyordum Galax alayım mı o zaman sonuçta çipset aynı ama soğutma olarak dedim.

Cidden çok takıldım şu son 2 saat ne yapacağım diye düşnüyordum Galax alayım mı o zaman sonuçta çipset aynı ama soğutma olarak dedim.

2 derece az soğutsa ne olur, fazla soğutsa ne olur. 1K ile işlemciye kule tipi soğutucu takarsın yalnızca işlemci değil ekran kartı dahil tüm parçaların sıcaklığı düşer.

Sirkülasyonun içinden geçen ve sıcak havayı anakarta vurduran ston fan nere, sirkülasyon doğrultusunda çalışan kule tipi fan nere.

2 derece az soğutsa ne olur, fazla soğutsa ne olur? 1K ile işlemciye kule tipi soğutucu takarsın yalnızca işlemci değil ekran kartı dahil tüm parçaların sıcaklığı düşer.

Sirkülasyonun içinden geçen ve sıcak havayı anakarta vurduran ston fan nere, sirkülasyon doğrultusunda çalışan kule tipi fan nere.

Bende öyle yapacağım aldıktan sonra kule tipi düşünüyorum ama sıvı soğutma da düşünmyüor değilim. Sizce sıvı soğtumanın bakımı zor mu yapması.

1 ay oldu benim de alalı. Galax model kullanıyorum gayet iyi öneriyorum.

Çok teşekkür ederim bende Galax tercih edeceğim işlemciniz nedir peki?

Arkadaşlar bugün Galax 4060'lı olan bilgisayarı aldım bir iki gün içerisinde gelir geldikten sonra da yorumumu yaparım.

Galax çift fanlı modelse onun soğutması yeterli.
Evet.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı