Galax ekran kartları neden çok çirkin bir tasarıma sahip?

@Astiva hayırdır kardeşim zoruna giden bişi mi var!?

Hocam YT da who better 3050 die yaz vardır giriş seviyesi olduğunu düşünüyorum ama yinede siz bakın.
Şimdi kalkipta rog almanin manası yok 3050 gibi bir kartta ama yinede sen bilirsin...
Hocam zaten ROG almayacağım için modeli soruyorum. ROG'a 10k vereceğime ya 1k koyup 3060ti alırım ya da 9k'ya 3060 alırım.

TR'de galiba Galax'ın sadece en alt modelleri satılıyor, ondan öyle. Şu modeller çok hoşuma gitmişti mesela:

Hatta HOF serisi vardır. Baya sağlamdır.

Kart biraz Çin yapımı sahte GTX970'lere benzesede Galax'ın güzel modelleride mevcut, fiyattan kısmak için görünüşden biraz feragat etmişler bakınız;

Derken?
Dediğim seylere neden gülüyorsun burdan o gulenlere de diyorum.
Adamsaniz sebebini söyleyin!
Hatta HOF serisi vardır. Baya sağlamdır.

Piyasadaki en en enen güçlü ve en yüksek Oc kapasitesine sahip 3090 kartı hatta adamlar bir Oc yapıyor galiba 5Ghz e tam hatırlamıyorum bu kartın bütün parçaları elle seçiliyor samplei de öyle. Muq kart

İnternette araştırma yaptığım zaman Galax'ın kaliteli bir marka olduğundan bahsedilmiş ama ekran kartları o kadar kötü gözüküyor ki insan inanamıyor.
Örneğin:Galax RTX3050 EX RGB (1-Click OC) 8GB 128Bit GDDR6 RTX 3050 Ekran Kartı (35NSL8MD6YEX) | Teknobiyotik
Konudan bağımsız ama 1-Click OC nedir ve bu model iyi mi?

Siz bir de Palit'in 3060 modeline bakın bence de çirkim kart ama bir yerden alıp başka yere veriyorlar fiyatı eşitliyorlar. 1 Click OC ise ekran kartının kendi softwaresinde kolaylaştırılmış OC bulunduğundan bahsediyor.

Siz bir de Palit'in 3060 modeline bakın bence de çirkim kart ama bir yerden alıp başka yere veriyorlar fiyatı eşitliyorlar. 1 Click OC ise ekran kartının kendi softwaresinde kolaylaştırılmış OC bulunduğundan bahsediyor.
Hocam Palit'in dual serisi bence tamamen rezalat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı