30 Ocak 2019 Mesaj: 10 Galax GeForce GTX1070 8GB 256Bit GDDR5 EX O.C Sniper Black Extreme Overclocked Ekran Kartı (70NSH6DHM9ES) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri Son 3 ürün kaldı hızlı olun. Genişletmek için tıkla...
Galax GeForce GTX1070 8GB 256Bit GDDR5 EX O.C Sniper Black Extreme Overclocked Ekran Kartı (70NSH6DHM9ES) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri Son 3 ürün kaldı hızlı olun.
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 2 30 Ocak 2019 #2 Aynı konudan başkası da açtı hocam. Yine de alana hayırlı olsun.
KS KS Emircan Döndü Megapat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 715 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2019 #3 AcemiTeknocu dedi: Aynı konudan başkası da açtı hocam. Yine de alana hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı haberlerine baktım göremedim o yüzden açtım hocam.
AcemiTeknocu dedi: Aynı konudan başkası da açtı hocam. Yine de alana hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı haberlerine baktım göremedim o yüzden açtım hocam.
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 2 30 Ocak 2019 #4 Teknobiyotik'te GTX 1070 1999TL - Technopat Sosyal Emircan Döndü dedi: Kullanıcı haberlerine baktım göremedim o yüzden açtım hocam. Genişletmek için tıkla...
Teknobiyotik'te GTX 1070 1999TL - Technopat Sosyal Emircan Döndü dedi: Kullanıcı haberlerine baktım göremedim o yüzden açtım hocam. Genişletmek için tıkla...
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 30 Ocak 2019 #5 Ne olduğu belli olmayan Nvidia'nın partner sitesinde bile olmayan karta ne kadar güvenilir nafile.
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 30 Ocak 2019 #6 Spotter dedi: Ne olduğu belli olmayan Nvidia'nın partner sitesinde bile olmayan karta ne kadar güvenilir nafile. Genişletmek için tıkla... Ne olduğu belli olmayan mı? Yazık
Spotter dedi: Ne olduğu belli olmayan Nvidia'nın partner sitesinde bile olmayan karta ne kadar güvenilir nafile. Genişletmek için tıkla... Ne olduğu belli olmayan mı? Yazık
R Rousso Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.451 Çözümler 6 30 Ocak 2019 #7 Spotter dedi: Ne olduğu belli olmayan Nvidia'nın partner sitesinde bile olmayan karta ne kadar güvenilir nafile. Genişletmek için tıkla... Galax Sağlam bir Nvidia partneridir EVGA kadar iyi ekran kartları üretir bu fiyata bence alınabilecek bir üründür ihtiyacım olsa kaçırmazdım
Spotter dedi: Ne olduğu belli olmayan Nvidia'nın partner sitesinde bile olmayan karta ne kadar güvenilir nafile. Genişletmek için tıkla... Galax Sağlam bir Nvidia partneridir EVGA kadar iyi ekran kartları üretir bu fiyata bence alınabilecek bir üründür ihtiyacım olsa kaçırmazdım
AcemiTeknocu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 2 30 Ocak 2019 #8 Bence en kaliteli ekran kartlarını Galax üretiyor. En son olan HOF serisini hiç görmediniz sanırım.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.497 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 30 Ocak 2019 #9 Fiyat çok iyiymiş umarım bir maruzatı yoktur. Bu kadar ucuz görünce insanın işkillenmemesi elde değil. Sürprizbozan Spotter dedi: Ne olduğu belli olmayan Nvidia'nın partner sitesinde bile olmayan karta ne kadar güvenilir nafile. Genişletmek için tıkla... Ben sana bir sürü Nvidia partneri sandığın Asus marka AMD kart gösterebilirim. Peki sen bana bir tane Galax markasının AMD kartını gösterebilir misin?
Fiyat çok iyiymiş umarım bir maruzatı yoktur. Bu kadar ucuz görünce insanın işkillenmemesi elde değil. Sürprizbozan Spotter dedi: Ne olduğu belli olmayan Nvidia'nın partner sitesinde bile olmayan karta ne kadar güvenilir nafile. Genişletmek için tıkla... Ben sana bir sürü Nvidia partneri sandığın Asus marka AMD kart gösterebilirim. Peki sen bana bir tane Galax markasının AMD kartını gösterebilir misin?
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 30 Ocak 2019 #10 AcemiTeknocu dedi: Bence en kaliteli ekran kartlarını Galax üretiyor. En son olan HOF serisini hiç görmediniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Tasarımla bitmiyor dostum.
AcemiTeknocu dedi: Bence en kaliteli ekran kartlarını Galax üretiyor. En son olan HOF serisini hiç görmediniz sanırım. Genişletmek için tıkla... Tasarımla bitmiyor dostum.