Galax GTX 1050 Ti alınır mı?

GencAtsz

Femtopat
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Ekran kartları stok sorunu malum. Yeni bir sistem toplamaya çalışıyorum. En azından geçici olarak bu ekran kartı işimi görür mü? Pazarlıkla 1.500 liraya düşürdüm kartı ve sıcaklık değerleri de en fazla 64 derece. Alınır mı, arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sıcaklık değerli eğer ciddi bir yük altında 64 derece ise, güzel. Sıfırları en az 3150TL civarında. Bence alınır. Tabii işlemcin APU değilse.

6 yıllık bir ekran kartı ama yinede iş görür bunu göz önünde bulundurunuz,alınır.

Bende 1050 Ti kullanıyorum, günümüz için yetersiz bir ekran kartı fakat GTA 5, Valorant gibi oyunlarda yüksek grafikte çok rahat çalıştırıyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim . Banlanmaktan konulara cevap veremiyorum . Bu site türk dil edebiyatından sponsorluk alıyor galiba? ..
Sıcaklık değerli eğer ciddi bir yük altında 64 derece ise, güzel. Sıfırları en az 3150TL civarında. Bence alınır. Tabii işlemcin APU değilse.
Hocam Rayzen 5 3600 e takıcam . 16 gb Ram 3200 . 700 w psu.
6 yıllık bir ekran kartı ama yinede iş görür bunu göz önünde bulundurunuz,alınır.
Malesef biliyorum. piyasa düzelene kadar kullanıcam başka ihtimalim yok .
Bende 1050 Ti kullanıyorum, günümüz için yetersiz bir ekran kartı fakat GTA 5, Valorant gibi oyunlarda yüksek grafikte çok rahat çalıştırıyor.
Benimde tek oynuyacağım oyun world of tanks. orta ayarlarda oynasam bile yeter benim için .
Şu dönem için kesinlikle alınır. RX 570'lerin fiyatları uçmuş vaziyette. 1500 TL GTX 1050 Ti için gayet iyi bir fiyat.
Piyasa gerçekten çok kötü . umarım sistemin hakettiği ekran kartını alabilirim zamanla .

Hocam Ryzen 5 3600'e takacağım. 16 GB RAM 3200. 700W PSU.

Hocam Ryzen 5 3600 APU bir işlemci değildir, yani bilgisayarı çalıştırmak için ekran kartına ihtiyaç duyacaksınız. Geçici olmak kaydıyla gayet güzel bir seçim.

Hocam Ryzen 5 3600 APU bir işlemci değildir, yani bilgisayarı çalıştırmak için ekran kartına ihtiyaç duyacaksınız. Geçici olmak kaydıyla gayet güzel bir seçim.

Sabaha kadar düşünüp almamaya karar verdim . max 4 binlik bütçemin yarısını bu karta ayıramam malesef.

peki bu kart için ne diyosunuz. Sıkıntı yaşarmıyım.?

Hocam 1650 Super güzel karttır, ama bu siteden alırsanız, yurt dışından geleceği için, gümrükte açtırma falan bayağı pahalıya patlar size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…