Çözüldü Galax GTX 1080 Düşük FPS ve Battlefield 1 Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

morgenstern

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ekran kartım dün geldi. Sıfır olsun diye format attım öyle taktım. Sürücüleri yükledim. Fakat eski Zotac kartımla 70 FPS aldığım Ark oyunundan şimdi 50 alıyorum. Culling'den 150 üzeri FPS alırken şimdi 130 alıyorum. Battlefield 1 DirectX 12 açınca açılmıyor. Kart yurtdışından akraba aracılığıyla geldi. Buradan almadım. Yazılım sorunu sanırım da çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gtx 1080 4k veya 2k için üretildi 4k da asıl performansı verir. Dsr açıp çözünürlüğü 4kya alın

Battlefield'da %99 kullanılıyor. DX12 modunda açılmıyor neden sizce? Ayrıca DSR nasıl açabilirim?

Aylar sonra gelen düzeltme: Oyunlardan kaynaklanıyormuş. Sorun çözüldü. Her güncellemede FPS değişince farkettim.
1080p, Batllefield 1'de ekran kartı %99 kullanılıyor fakat DX12 açamıyorum. Ark'da 60 üzeri almam gerekirken daha düşük alıyorum.

Gtx 1080 4k veya 2k için üretildi 4k da asıl performansı verir. Dsr açıp çözünürlüğü 4kya alın

Battlefield'da %99 kullanılıyor. DX12 modunda açılmıyor neden sizce? Ayrıca DSR nasıl açabilirim?

Aylar sonra gelen düzeltme: Oyunlardan kaynaklanıyormuş. Sorun çözüldü. Her güncellemede FPS değişince farkettim.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…