Galax GTX1060 6GB EXOC Ekran Kartı Nasıldır?

Kartın performansı iyise almayı düşünüyorum ben de. Görünüş bence çok kötü değil tabi bi rog strix değil ama o kadar para vericeğime sisteme ssd veya fazladan ram takarım. Ya da hiç olmazsa stok falan yerine daha iyi bi soğutucu alıp işlemcime oc yaparım.

Kartın performansı iyise almayı düşünüyorum ben de. Görünüş bence çok kötü değil tabi bi rog strix değil ama o kadar para vericeğime sisteme ssd veya fazladan ram takarım. Ya da hiç olmazsa stok falan yerine daha iyi bi soğutucu alıp işlemcime oc yaparım.
Kartı uzun zamandır kullanıyorum. Hiçbir sorun ile karşılaşmadım ne bir ısınma problemi nede FPS sorunu gözüme çarpmadı. Sistemim eski olduğu için yayın ve kayıt alırken OBS programını işlemciden değilde ekran kartından vermeme rağmen ne PUBG ne GTA V hiçbir oyunda sorun çıkartmadı ve düşüş ile karşılaşmadım. Akıcı şekilde oynatmakta

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı