Galax markası nasıldır?

Galax iyi markadır, yalnız attığınız kart bana kalırsa bu fiyattan alınmamalı. İlla ki RTX 3050 alacağım, ben NVIDIA fanboyuyum diyorsanız fazladan para vermeyin. 200 TL'niz cebinizde kalmış olur.

200 lira için neden zotac alayım?
İkincisi konuyu başka yere çekmeye gerek yok, fanboy falan değilim. Hayatta AMD ye de bulaşmam. Öyle kötü markaya para verip paramla rezil olmam, olamam.

İkincisi konuyu başka yere çekmeye gerek yok, fanboy falan değilim. Hayatta AMD ye de bulaşmam. Öyle kötü markaya para verip paramla rezil olmam, olamam.

Tamam şampiyon sakin ol, sana 6K'ya alacağın RTX 3050 ile mutluluklar dilerim. Para benim değil sonuçta, istediğin şeye saçabilirsin. Sadece 200 TL fazladan vermeni gerektiren bir fark olmadığını belirtmek istemiştim, arada neredeyse herhangi bir fark yok RGB dışında :D

Tamam şampiyon sakin ol, sana 6K'ya alacağın RTX 3050 ile mutluluklar dilerim. Para benim değil sonuçta, istediğin şeye saçabilirsin. Sadece 200 TL fazladan vermeni gerektiren bir fark olmadığını belirtmek istemiştim, arada neredeyse herhangi bir fark yok RGB dışında :D
Zotac bana hep alt seviye bir kart olarak geliyor bu biraz benimle alakalı da olabilir tasarımı da hoş değil. Sadece AMD önermemeniz kâfi.

Üstad ne yaptın. Neyse, Resident Evil severim o yüzden karşı eleştiri yapmayacağım. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı