Galax Markası Nasıldır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Guncelleme : Bu arada @Silinen üye hocamiz da konuyu trollemezse olmaz o konu kapanmamis demektir :D.
Houston_leroy, CraZyNoMaD ve BERWAR acilan konuda bilgilendirme yaparsa Janissary de trollerse ve ben trolle gulersem o konu cevaplanmis konu sahibi istedigine ulasmis ve konu kapanmis demektir :D.

@FantastikTürk Okurken beynim yandı desem yalan olur mu? :D
Yok hocam olmaz :D. Yazdigim o uzuuuun mesajda yanlisim olabilir o kadar uzun yazinca karistirmak normal yanlisim varsa duzeltirsiniz :D.

Konu dışı olacak ama LOL oynayan varsa yazsın, oynayalım. :D Bırakalı baya oldu gerçi. :D

Ekran kartı almak için Nanokatalog'u tercih edebilirsiniz.

Galax diğer adıyla KFA2 oldukça kalitelidir. Gerek tasarımlarıyla gerek RGB'leriyle Evga'yı gözümde yok etmiştir. Çünkü Evga sadece boyayıp gönderiyor bence.

Konu dışı olacak ama LOL oynayan varsa yazsın, oynayalım. :D Bırakalı baya oldu gerçi. :D
Benim arkadaş var, 6.sınıfta :D

Zaten konu dağılmış bende dağıtayım :D

Bizimkiler dışarı gitmişti. Gelirken double tavuklu hamburger alın dedim. (No reklam) Tamam dediler gittiler sonra gelince baktım iki tane tek tavuklu var. Dedim niye double almadınız dedim. Onlar da double ile aynı fiyata geliyor ama içecek falan iki tane oldu hem dedi. Sonra yedim hamburgerleri sıra geldi patatese. Baktım dağ gibi. İçeceği de bitiremedim. İçeceği ablamın eline patatesleri annemin eline tutuşturdum foruma bakıyordum. Sonra annem geldi patlamış mısır verdi.

R.I.P Mide
Ruhuna Fatiha...

@Türkün Gücü 1041. mesajın hayırlı olsun :D Anime izlemekten vakit bulamıyorum ben :D

AMD alacaksanız 50/50 şansınız var. Her AMD alan memnun kalmıyor değil. Sadece sorunlu çıkma ihtimali var. Bu durumda da iyi bir markadan aldıysanız değişim yaparlar.

Bunu neye dayanarak söylediğinizi merak ediyorum 50/50 şansı, sadece bu. :kahve:

Bunu neye dayanarak söylediğinizi merak ediyorum 50/50 şansı, sadece bu. :kahve:

Bütün sosyalde gözlemlediğim kadarıyla açılan ekran kartı sorun konularının sahipleri AMD kullanıcıları. GTX 1060 ile ilgili bir konu göremedim nedense. Ben konu açmadım fakat benimde AMD ile sorunum vardı. Buna dayanarak söyledim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı