Galax nasıldır?

Bütçe
55000
Hocam beni tedirgin eden şey biraz daha dayanıklılık kısmı sonuçta bu kadar para harcadıktan sonra 2 3 yıl sonra beni yarı yolda bırakmasını pek istemem. Yoksa undervolt vs. yollarla sıcaklık ile bir türlü ilgilenebiliyoruz.

Kartlar genel baktığımızda hep aynı zaten. Soğutma blokları fanları vs değişiyor. ROG vs olmadıkça hızları da aynı. Bir sorun çıkmaz.

Gainward hakkında da pek bir bilgim yok sadece isim olarak biliyorum fakat herhangi bir şekilde elime gelmedi hiç.

Kartlar genel baktığımızda hep aynı zaten. Soğutma blokları fanları vs değişiyor. ROG vs olmadıkça hızları da aynı. Bir sorun çıkmaz.
Gainward için bir fikriniz var mı acaba ?

Gainward hakkında da pek bir bilgim yok sadece isim olarak biliyorum fakat herhangi bir şekilde elime gelmedi hiç.

Gainward için bir fikriniz var mı acaba ?
palitin aynısı aynı fabrikada üretiliyor biri palit diğeri gainward olarak satışa sunuluyor gainward phonenix serisi palitin gaming prosuna eşit ikiside kaliteli marka.

Teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için biraz Gainward ile Colorful iGame için test videoları ve yabancı forumlarda dolaşayım, muhtemelen ikisinden birine karar kılarım. 2K oynayacağım için 5080 biraz overkill oluyor aynı VRAM için o kadar fiyat farkı vermek istemiyorum.

Teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için biraz Gainward ile Colorful iGame için test videoları ve yabancı forumlarda dolaşayım, muhtemelen ikisinden birine karar kılarım. 2K oynayacağım için 5080 biraz overkill oluyor aynı VRAM için o kadar fiyat farkı vermek istemiyorum.

Açıkçası 2K için gerek de yok zaten. 5070 Ti gayet yeterli.

Bugün elime ulaştı. Gainward çok iyi memnun kaldım. Büyük bir kart. 33 CM. Soğutması çok iyi. God of War Ragnarok 144 FPS 2K 54 derece ve sessiz. Tabi ki fan sesi var ancak her şey sınırlar içinde öyle soba borusu gibi değil. Bundan önceki Asus TUF RTX 4070Ti kartımdan hiç bir farkı yok.

Dosya Ekleri

• photo_2025-05-29_04-00-41.jpg
    photo_2025-05-29_04-00-41.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 24
  • photo_2025-05-29_04-00-27.jpg
    photo_2025-05-29_04-00-27.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 20
  • photo_2025-05-29_03-33-06.jpg
    photo_2025-05-29_03-33-06.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 20
Bugün elime ulaştı. Gainward çok iyi memnun kaldım. Büyük bir kart. 33 CM. Soğutması çok iyi. God of War Ragnarok 144 FPS 2K 54 derece ve sessiz. Tabi ki fan sesi var ancak her şey sınırlar içinde öyle soba borusu gibi değil. Bundan önceki Asus TUF RTX 4070Ti kartımdan hiç bir farkı yok.
Sıfır kartın sorunsuz olması normal zaten. Kalite farkı var mı yok mu zaman geçmeden anlayamazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı