Galax RTX 2060 ısınma sorunu

zurufat

Decapat
Galax RTX 2060 ekran kartim var CS:GO'da 73 dereceyi gordum fan sesi rahatsiz ediyor bu derece anormal degilmi arkadaşlar sizce?

Kasa mesh panel ve önde 2 tane 14cm fan var. Fazlasıyla hava alıyor küçük olmasıyla alakası yok. Sorun başka.
Önünde 2 adet 20 CM Fan var. Hava almasıyla alakası yok, hava akışıyla var. Kasa küçük olduğundan bileşenlerden dolayı iyi hava akışı sağlanamıyor muhtemelen. Hava alması ve hava akışı farklı şeyler.

Önden hava alıyor ve arkadaki fandan atıyor, yani hava akışı da var. Kasanın dar olması hava akışını ciddi düzeyde etkileyecek bir şey değil ki kasa o kadar küçük de değil.

Son düzenleme:
Önden hava alıyor ve arkadaki fandan atıyor, yani hava akışı da var. Kasanın dar olması hava akışını ciddi düzeyde etkileyecek bir şey değil.
İçi boşken evet muhtemelen var ama içinde büyük bir işlemci fanı ve ekran kartı var hava akışını engelliyorlar ayrıca ekran kartı ve işlemci fanlarından çıkan havanın yönü gelen hava yönüyle farklı o yüzden içeride yeteri kadar iyi hava akışı sağlanamıyor olabilir. Hava akışı mantığı sandığınız kadar basit değil.

Ekran kartı ve işlemci fanından hava çıkmıyor, hava çekiyor o fanlar. Havayı çektikleri için hava akışını engellemeleri pek olası değil.

Kasa küçük olduğundan hava akışı çok iyi olmayabilir bu da kartı normalinden 3-5 derece fazla ısıtıyordur. 73 derece çok yüksek değil yoğun kullanımda.
Airhawk Duo küçük kasa mı ?

Galax karta göre 73 derece bence de normal. Benim Gaming X model bile 72 dereceye kadar çıkıyor.

Fan sesi rahatsız ediyorsa dediğiniz Rog Strix model alınabilir.

Airhawk Duo küçük kasa mı?

Galax karta göre 73 derece bence de normal. Benim Gaming X model bile 72 dereceye kadar çıkıyor.

Fan sesi rahatsız ediyorsa dediğiniz ROG STRIX model alınabilir.

Kasa kucuk falan degil bilmeden bos yorum yapan cok ben sadece bu dereceler normal mi diye sordum biri suru sey yazildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…