Galax RTX 5070 Ti vs Gigabyte Aero RTX 5070 Ti

SemXhy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Beyaz bir sistem topluyorum o yüzden ekran kartını da beyaz almak istedim. Şu an bulabildiğim 3 tane ekran kartı modeli var:

• Galax RTX 5070 Ti ex gamer 1-Click OC - 42.500 TL.
• Gigabyte RTX 5070 Ti Eagle OC ıce - 47.500 TL.
• Gigabyte RTX 5070 Ti Aero OC - 48.800 TL.

Eagle ile Aero arasında 1000TL fark olduğu için eğer tercihimi Gigabyte'tan yana yapacak olursam Aero'yu tercih edeceğim.

Eski ekran kartım da Gigabyte'Ti Galax'ı ise hiç kullanmadım. İyi olduğunu okudum ama markayı pek bilmediğim için alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Çok uzunca bir süre değiştirmeyi planlamadığım için almışken malzeme kalitesi olarak Aero mu alsam diye de düşündüm. Hangisi daha uzun götürür? Aero için 6 bin TL daha fazla vermeye değer mi?

Hepsinin içinde aynı çip var, yani performansları donanımsal olarak aynı kartların. Bilinmedik bir marka almadığın sürece sıcaklıkları arasında da fazla fark olmuyor, yani en uygun olanı almak her zaman en mantıklısıdır. Galax bilindik ve iyi bir marka zaten. Arta kalan parayla daha kaliteli RAM ve işlemci alırsın.

Hepsinin içinde aynı çip var, yani performansları donanımsal olarak aynı kartların. Bilinmedik bir marka almadığın sürece sıcaklıkları arasında da fazla fark olmuyor, yani en uygun olanı almak her zaman en mantıklısıdır. Galax bilindik ve iyi bir marka zaten. Arta kalan parayla daha kaliteli RAM ve işlemci alırsın.

Bilinmedik marka yok ki.

Merhaba. Beyaz bir sistem topluyorum o yüzden ekran kartını da beyaz almak istedim. Şu an bulabildiğim 3 tane ekran kartı modeli var:

• Galax RTX 5070 Ti ex gamer 1-Click OC - 42.500 TL.
• Gigabyte RTX 5070 Ti Eagle OC ıce - 47.500 TL.
• Gigabyte RTX 5070 Ti Aero OC - 48.800 TL.

Eagle ile Aero arasında 1000TL fark olduğu için eğer tercihimi Gigabyte'tan yana yapacak olursam Aero'yu tercih edeceğim.

Eski ekran kartım da Gigabyte'Ti Galax'ı ise hiç kullanmadım. İyi olduğunu okudum ama markayı pek bilmediğim için alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Çok uzunca bir süre değiştirmeyi planlamadığım için almışken malzeme kalitesi olarak Aero mu alsam diye de düşündüm. hangisi daha uzun götürür? Aero için 6 bin TL daha fazla vermeye değer mi?

Galax üzmez sizi 5-6k fazla vermenin bence gereği yok.

9070XT'de XFX diye bir marka var o geldi aklıma birkaç tane öyle marka oluyor genelde. Soğutma olarak sorun olmasa bile servisi falan sıkıntılı olabiliyor.

Ben XFX kullanıyorum. F/P diyebilirim servis hakkında fikrim yok.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım Galax'ın fanlar plastik bu soğutmada bir sorun yaratır mı? Ve birde bahsettiğiniz servis sıkıntısını Galax'da yaşar mıyım ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı