Selam arkadaşlar, hazır sistem alacağım ama sistemdeki ekran kartı Galax incelediğim kadarıyla güvenilir, ancak aklıma takılan bir soru var. Soğutma performansı nasıl? 2 kasa arasında kalmıştım biri MSI 4070 Ventus 2X e modeliydi biraz baktığımda soğutma performansı biraz kötü diyorlardı. Lakin Galax ex gamer 4070 OC ile alakalı bir şey bulamadım. Bu kart soğutma açısından nasıldır? Veya bu iki ekran kartı arasında kalsam hangisini almam daha mantıklı olur?
Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden güç alan, RTX serisinin 3. Jenerasyonu, GeForce RTX 40 Serisi ekran kartları hızlının ötesinde, oyunculara ve içerik üreticilerine üst seviyede güç…
Galax 1-Click OC 2X RTX 4060 satın aldım geleli 3 gün oldu soğutma performansı çok iyi memnunum ben şahsen, FurMark testinde kart 69 dereceyi geçirtmiyor. ve kasamın önü kapalı mesh değil ve küçük.
Galax 1-Click OC 2X RTX 4060 satın aldım geleli 3 gün oldu soğutma performansı çok iyi memnunum ben şahsen, FurMark testinde kart 69 dereceyi geçirtmiyor. ve kasamın önü kapalı mesh değil ve küçük.