J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.274 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #1 USB girişinde temassızlık var. Kabloyu birbirine doladığımda zar zor bağlantı alabiliyorum. Kabloyu tamamen yenileme gibi bir şansım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2024
USB girişinde temassızlık var. Kabloyu birbirine doladığımda zar zor bağlantı alabiliyorum. Kabloyu tamamen yenileme gibi bir şansım var mı?
Nonalkey Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 667 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 7 5700X GPU: RTX 4070 Super RAM: 2x8 3200 MHz Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #2 Kronik galiba bendekindede kablo oynadıkça ses dalgalanıyordu. Kulak içi aldım kurtuldum.
Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 467 6 Eylül 2024 #3 Jezo dedi: USB girişinde temassızlık var. Kabloyu birbirine doladığımda zar zor bağlantı alabiliyorum. Kabloyu tamamen yenileme gibi bir şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorundan müzdaripim çözebildinizmi?
Jezo dedi: USB girişinde temassızlık var. Kabloyu birbirine doladığımda zar zor bağlantı alabiliyorum. Kabloyu tamamen yenileme gibi bir şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sorundan müzdaripim çözebildinizmi?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.274 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #4 Dwnity dedi: Hocam aynı sorundan muzdaribim çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef bir süre sonra artık bilgisayar kulaklığı algılamamaya başladı şu anda sonar 01 modelini kullanıyorum tabii ki 2. versiyona göre daha kötü fakat kablosunda bir sorun yaşamıyorum.
Dwnity dedi: Hocam aynı sorundan muzdaribim çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef bir süre sonra artık bilgisayar kulaklığı algılamamaya başladı şu anda sonar 01 modelini kullanıyorum tabii ki 2. versiyona göre daha kötü fakat kablosunda bir sorun yaşamıyorum.