Bilgiccccc Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Galaxy A20 telefonuma ROM atmak isterken TWRP kurmaya caliştım ve burada kaldı. Ne yapacağım, nasıl iptal ederim? Bu ekrandan nasıl çıkarım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2024
Galaxy A20 telefonuma ROM atmak isterken TWRP kurmaya caliştım ve burada kaldı. Ne yapacağım, nasıl iptal ederim? Bu ekrandan nasıl çıkarım?
Çözüm 7 7 700598 4 Şubat 2024 Bilgiccccc dedi: Tamamdır pardon. Hocam ne kadar kaldı? Genişletmek için tıkla... https://www.mediafire.com/file/jyh86b29zky5lsi/magisk_patched-26400_6KF3s.tar/file Hocam bu linkten tar dosyasını indirip AP slotundan flaşlayın.
Bilgiccccc dedi: Tamamdır pardon. Hocam ne kadar kaldı? Genişletmek için tıkla... https://www.mediafire.com/file/jyh86b29zky5lsi/magisk_patched-26400_6KF3s.tar/file Hocam bu linkten tar dosyasını indirip AP slotundan flaşlayın.
KS KS Bilgiccccc Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #21 Sağ olun hocam TWRP'yi kurdugum gibi ddeğil mi? Artı 0 Eksi
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 4 Şubat 2024 #22 Bilgiccccc dedi: Sağ olun hocam TWRP'yi kurdugum gibi ddeğil mi? Genişletmek için tıkla... TWRP'yi flaşladıysanız zaten tekrar flaşlamanıza gerek yok, direk verdiğim tar dosyasını flaşlayın. Flaşlamadıysanız önce TWRP'yi flaşlayıp hata ekranı geldiğinde bu tar dosyasını flaşlayın. Artı 0 Eksi
Bilgiccccc dedi: Sağ olun hocam TWRP'yi kurdugum gibi ddeğil mi? Genişletmek için tıkla... TWRP'yi flaşladıysanız zaten tekrar flaşlamanıza gerek yok, direk verdiğim tar dosyasını flaşlayın. Flaşlamadıysanız önce TWRP'yi flaşlayıp hata ekranı geldiğinde bu tar dosyasını flaşlayın.
KS KS Bilgiccccc Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #23 Hocam TWRP'ye girdim şu an. Sağ olun ROM atmaya devam edebilir miyim? Artı 0 Eksi
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 4 Şubat 2024 #24 Bilgiccccc dedi: Hocam TWRP'ye girdim şu an. Sağ olun ROM atmaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet devam edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bilgiccccc dedi: Hocam TWRP'ye girdim şu an. Sağ olun ROM atmaya devam edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet devam edebilirsiniz.
KS KS Bilgiccccc Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #25 Sağ olun çözüldü olarak işaretliyorum siz olmasanız yapamazdım 700598 dedi: Evet devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sağ olun çözüldü olarak işaretliyorum siz olmasanız yapamazdım 700598 dedi: Evet devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
S SayooXrily Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #26 Bilgiccccc dedi: Nereden indireceğim ben pek anlamıyorum dediğim gibi sizi de yordum ama. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı aşamada ben de takıldım. Ne yaptınız, nasıl geçtiniz orayı? Artı 0 Eksi
Bilgiccccc dedi: Nereden indireceğim ben pek anlamıyorum dediğim gibi sizi de yordum ama. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı aşamada ben de takıldım. Ne yaptınız, nasıl geçtiniz orayı?
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 16 Şubat 2024 #27 SayooXrily dedi: Hocam aynı aşamada ben de takıldım. Ne yaptınız, nasıl geçtiniz orayı? Genişletmek için tıkla... ROM dosyasından boot ve vbmeta dosyalarını çıkarıp Magisk ile patchladık. Sonra flaşladık. Artı 0 Eksi
SayooXrily dedi: Hocam aynı aşamada ben de takıldım. Ne yaptınız, nasıl geçtiniz orayı? Genişletmek için tıkla... ROM dosyasından boot ve vbmeta dosyalarını çıkarıp Magisk ile patchladık. Sonra flaşladık.
S SayooXrily Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #28 700598 dedi: ROM dosyasından boot ve vbmeta dosyalarını çıkarıp Magisk ile patchladık. Sonra flaşladık. Genişletmek için tıkla... hocam bende aynı aşamada takıldım sonra orijinal yazılıma döndüm. Kurduğunuz romu atabilirseniz bakmak isterim Artı 0 Eksi
700598 dedi: ROM dosyasından boot ve vbmeta dosyalarını çıkarıp Magisk ile patchladık. Sonra flaşladık. Genişletmek için tıkla... hocam bende aynı aşamada takıldım sonra orijinal yazılıma döndüm. Kurduğunuz romu atabilirseniz bakmak isterim
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 17 Şubat 2024 #29 SayooXrily dedi: Hocam bende aynı aşamada takıldım sonra orijinal yazılıma döndüm. Kurduğunuz ROM'u atabilirseniz bakmak isterim. Genişletmek için tıkla... Hocam kurduğumuz ROM'la bir alakası yok. Tüm ROM'larda aynı şeyi yapıyoruz. Ben yakında ROM'dan nasıl bu dosyalar çıkarılır bir rehber hazırlarım. Artı 0 Eksi
SayooXrily dedi: Hocam bende aynı aşamada takıldım sonra orijinal yazılıma döndüm. Kurduğunuz ROM'u atabilirseniz bakmak isterim. Genişletmek için tıkla... Hocam kurduğumuz ROM'la bir alakası yok. Tüm ROM'larda aynı şeyi yapıyoruz. Ben yakında ROM'dan nasıl bu dosyalar çıkarılır bir rehber hazırlarım.
S SayooXrily Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #30 700598 dedi: Hocam kurduğumuz ROM'la bir alakası yok. Tüm ROM'larda aynı şeyi yapıyoruz. Ben yakında ROM'dan nasıl bu dosyalar çıkarılır bir rehber hazırlarım. Genişletmek için tıkla... Etiket atarsanız çok sevinirim hocam. Artı 0 Eksi
700598 dedi: Hocam kurduğumuz ROM'la bir alakası yok. Tüm ROM'larda aynı şeyi yapıyoruz. Ben yakında ROM'dan nasıl bu dosyalar çıkarılır bir rehber hazırlarım. Genişletmek için tıkla... Etiket atarsanız çok sevinirim hocam.