Galaxy A32 alınır mı?

Hocam ne açıdan kalitesiz ikisi de de sAmoled hatta A32 90Hz, M31 60 bir de işlemciler arasında çok fark var mıdır fazla oyun oynamayı düşünmüyorum.
Pardon farklı bir model ile karıştırmışım. İşlemciler arasında fark var. Oyunlarda M31 daha iyi performans verir ama günlük kullanımda A32 daha iyi bir seçenek Akn16'(n)ın dediği gibi.
 
Pardon farklı bir model ile karıştırmışım. İşlemciler arasında fark var. Oyunlarda M31 daha iyi performans verir ama günlük kullanımda A32 daha iyi bir seçenek qGhost'un dediği gibi.
Anladım ben de öyle düşünmüştüm ama qGhost nerede bir şey yazdı anlamadım :D .
 
M31s ve Galaxy Buds+ alacaktım ama stoklar Samsung mağazsına 3600TL'ye gelmiş ve özellikleri hoşuma gitti. Fazla oyun oynamıyorum video, film, sosyal medya, müzik için uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Sizce fiyatını hak eder mi?

@Shenzhenn @HaWlI KuLlANIcI @qGhosT @Gökkayahan

Hocam a serisi genellikle uzun süre güncelleme alması ve çoğu m serisinden telefonun kullandığı (buna M31s de giriyor) UI Core yerine UI kullanması yüzünden tercih ediliyor. Bu saydıklarım sizi cezbediyorsa alabilirsiniz ama M31s, A32'den çok daha iyi bir telefondur.
 
Ben de Reno 4 öneririm. Kusura bakmayın şu an bakabildim.
A32'nin M31s'e tek üstünlüğü bence bir A serisi cihazı olması. Onun da en bazı olduğunu, A72 ve 52 ile alakası olmayan bir telefon olduğunu düşünürsek iyi bir telefon olmadığını, hele fiyatını hak ettiğini hiçbir şekilde düşünmüyorum. Eğer Samsung kullanmak istiyorsanız bütçenize göre M51 ya da M31s arasından bir seçim yapın. Eğer Samsung bir zaruriyet değilse bu ikisinin karşılığı olarak Oppo Reno 4 ya da Oppo Reno 4 lite bakmanızı tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı