konur43 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 1.131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #91 9499 TL olarak bütün renkleri stoka girmiş, kaçırmamak lazım.
Sphynx21 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #92 MustFeeling dedi: İmei oluyormuş Genişletmek için tıkla... Bana da müşteri temsilcisi faturada İMEİ yazacaklarını iletti ama yok.
MustFeeling dedi: İmei oluyormuş Genişletmek için tıkla... Bana da müşteri temsilcisi faturada İMEİ yazacaklarını iletti ama yok.
M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 14 Kasım 2023 #93 Sphynx21 dedi: Bana da müşteri temsilcisi faturada İMEİ yazacaklarını iletti ama yok. Genişletmek için tıkla... ürünü teslim aldıktan 72 saat sonra sanırım
Sphynx21 dedi: Bana da müşteri temsilcisi faturada İMEİ yazacaklarını iletti ama yok. Genişletmek için tıkla... ürünü teslim aldıktan 72 saat sonra sanırım
I ius Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 181 14 Kasım 2023 #94 Aldım bir şekilde, bakalım elimde dursun IMEI meselesi falan bir şekilde halledilir umarım.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #95 Oluyo mu şimdi ? Uyuyorsa vergi indirimine çekiyorum bi tane.
M MustFeeling Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 756 Çözümler 3 14 Kasım 2023 #96 TriqetraZ dedi: Oluyo mu şimdi ? Uyuyorsa vergi indirimine çekiyorum bi tane. Genişletmek için tıkla... Şuan olumsuz bir durum yok her şartları karşılıyor
TriqetraZ dedi: Oluyo mu şimdi ? Uyuyorsa vergi indirimine çekiyorum bi tane. Genişletmek için tıkla... Şuan olumsuz bir durum yok her şartları karşılıyor
Heinz.Guderian Megapat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 530 Çözümler 4 14 Kasım 2023 #97 MustFeeling dedi: Şuan olumsuz bir durum yok her şartları karşılıyor Genişletmek için tıkla... Faturalarda IMEI yazmıyor, o yüzden şartları karşılamıyor.
MustFeeling dedi: Şuan olumsuz bir durum yok her şartları karşılıyor Genişletmek için tıkla... Faturalarda IMEI yazmıyor, o yüzden şartları karşılamıyor.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #98 Bu hat üstüne olma mevzusu hattı takınca değil mi ? Benim hat babamin üstüne yarın kendi üstüme alacağım bugün sipariş versem sıkıntı olur mu ?
Bu hat üstüne olma mevzusu hattı takınca değil mi ? Benim hat babamin üstüne yarın kendi üstüme alacağım bugün sipariş versem sıkıntı olur mu ?
All The Way Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 2.036 Makaleler 1 14 Kasım 2023 #99 TriqetraZ dedi: Bu hat üstüne olma mevzusu hattı takınca değil mi? Benim hat babamin üstüne yarın kendi üstüme alacağım bugün sipariş versem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Telefona sim kart takma.
TriqetraZ dedi: Bu hat üstüne olma mevzusu hattı takınca değil mi? Benim hat babamin üstüne yarın kendi üstüme alacağım bugün sipariş versem sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Telefona sim kart takma.
TriqetraZ Kilopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 794 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #100 All The Way dedi: Olmaz. Telefona sim kart takma. Genişletmek için tıkla... Değiştirdikten sonra taksam olur mu manasında sordum ? Şu an benim üstümde değil yarın geçireceğim. Bugün almak istiyorum. Bugün alsam bile 2-3 güne gelir zaten konur43 dedi: 9499 TL olarak bütün renkleri stoka girmiş, kaçırmamak lazım. Genişletmek için tıkla... Siyah düşmüş müydü ? Son düzenleme: 14 Kasım 2023
All The Way dedi: Olmaz. Telefona sim kart takma. Genişletmek için tıkla... Değiştirdikten sonra taksam olur mu manasında sordum ? Şu an benim üstümde değil yarın geçireceğim. Bugün almak istiyorum. Bugün alsam bile 2-3 güne gelir zaten konur43 dedi: 9499 TL olarak bütün renkleri stoka girmiş, kaçırmamak lazım. Genişletmek için tıkla... Siyah düşmüş müydü ?