Galaxy A51 telefon çok ısınıyor

Toprak124

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 10300H CPU
Nvidia Geforce GTX 1650Ti
2x 8GB DDR4 (16GB)
Kubuntu 25.10 | Windows 11 IoT LTSC 2024
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selam, benim telefonum Samsung Galaxy A51 ve biri ile 10 dakika konuştuktan sonra batarya 42 dereceye çıktı zor indirdim telefon temiz APK kurmadım 6 GB+6 GB sanal RAM kullanıyorum bataryanın çok ısınmaması için önerebileceğiniz bir yöntem var mıdır?

Hocam zaten eski bir telefon ısınması normal. Bir de a serisi çok iyi değil, benim de A8'im vardı, bir zamandan sonra oda çok ısınıyordu.

Öncelikle selam, benim telefonum Samsung Galaxy A51 ve biri ile 10 dakika konuştuktan sonra batarya 42 dereceye çıktı zor indirdim telefon temiz APK kurmadım 6 GB+6 GB sanal RAM kullanıyorum bataryanın çok ısınmaması için önerebileceğiniz bir yöntem var mıdır?

Bende de bu cihazdan var ve sıcağa gelemeyen bir telefon 26 - 35 derece sıcaklıklarda ateş gibi olması normal.

Isınması normal, S serisi dışında hiçbir cihazına sıcak bakmam ben. Cihazın yaşı da var zaten, normal ısınması.

Hocam zaten eski bir telefon ısınması normal. Bir de a serisi çok iyi değil, benim de A8'im vardı, bir zamandan sonra oda çok ısınıyordu.
doğru disyorsun aslında

Isınması normal, s serisi dışında hiçbir cihazına sıcak bakmam ben. Cihazın yaşı da var zaten, normal ısınması.

Telefon rahmetli dedemden bana kaldı normalde bende iPhone 8 vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı