Galaxy A56 ve A36 duyuruldu

Yani evet A serisinin animasyonları berbat S serisine göre. Tepkisel bir arayüz yok ortada. Güncelleme verilir ama belli bir yerden sonra tek değişiklik Android sürüm sayısının artması olacak gibi duruypr.

Yani evet A serisinin animasyonları berbat S serisine göre. Tepkisel bir arayüz yok ortada. Güncelleme verilir ama belli bir yerden sonra tek değişiklik Android sürüm sayısının artması olacak gibi duruypr.

S serisinde AOD'den normal ekrana geciste animasyon varken A serisinde tak diye mesela örnek olarak.

Evet bayağı haklısınız. Techolay forumunda adam konu açmış 30k telefon önerisi diye. Yurt dışı kayıtsızda alabilirim fark etmez demiş. Birisi S24FE yazdı konuyu açan kişi de "kesinlikle degeceğini düşünmüyorum o ekran gövde oranı o işlemci ile" dedi ben de "işlemci? İşlemcisi gayet iyi." yazdım o da "kötü degil ama daha iyileri var aynı fiyata" yazdı. Yani Xiaomi 14 Ultra vs. önermişler yurt dışı kayıtsız. Daha iyi var dediği de yurt dışı kayıtsız Xiaomi kayıtsız iPhone 15 Pro vs. kıyaslaması saçmalık böyle insanlar çok.

Yurt dışında raflara çıktı, bizde hala çıt yok. Bir bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…