Edurgunsu09 Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #1 Merhaba. Kulaklığım elimden yere düştü, ses falan geliyor telefona da bağlanıyor sizce bir sorun var mıdır?
Merhaba. Kulaklığım elimden yere düştü, ses falan geliyor telefona da bağlanıyor sizce bir sorun var mıdır?
Whiski Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 40 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Java Developer, Designer 5 Mart 2023 #2 Edurgunsu09 dedi: Merhaba. Kulaklığım elimden yere düştü, ses falan geliyor telefona da bağlanıyor sizce bir sorun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yazarken cevabını vermişsin bence dostum. Kırık çıkık yoksa ve ses de cızırtı vs. yoksa sorun yoktur.
Edurgunsu09 dedi: Merhaba. Kulaklığım elimden yere düştü, ses falan geliyor telefona da bağlanıyor sizce bir sorun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yazarken cevabını vermişsin bence dostum. Kırık çıkık yoksa ve ses de cızırtı vs. yoksa sorun yoktur.
Edurgunsu09 Centipat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 Whiski dedi: Yazarken cevabını vermişsin bence dostum. Kırık çıkık yoksa ve ses de cızırtı vs. yoksa sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Peki sağ ol.
Whiski dedi: Yazarken cevabını vermişsin bence dostum. Kırık çıkık yoksa ve ses de cızırtı vs. yoksa sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Peki sağ ol.