Gürültü engellemesi normal, güzel. Soft green noise falan açıp sesi fulleyince ortamdan %90-95 izole ediyor beni. İnsanlar konuşunca ses gelse de oldukça az geliyor.
Hızlı şarj olduğundan şarj çok problem olmadı, ne kadar gittiğini de test edemedim o yüzden. Bittiğinde takıyorum zaten, hızlıca oluyor. Çok takmadım ona.
Kulaklık nemliyken kutusuna koyunca telefona bildirim geliyor kulaklık şu an şarj olmuyor diye. Genel olarak silmek durumunda kalıyorum kulaklıkları. Silmek zor değil de sürekli sürekli yapmak uğraş, çok da problem değil ama.
Bilgisayarda sesli konuşurken medya sesleri kötüleşiyor, hands free modu galiba ve ben kapatamadım. Yani kulaklıkla Discord'da falan konuşacaksanız izlediğiniz şeylerin falan sesi kötüleşebilir. Ya da düzeliyordur da ben bilmiyorum.
Onun dışında gürültü engelleme, adaptif ve ortam modları var. Adaptif, dışarının sesini hoparlörden veriyor. Bi' kıyafetimin kapşonunu takınca dışardaki sesi duyamıyorum, kulaklığı takıp adaptifi açınca duyuyorum. Ekstra artırmıyor ama düzgün çalışıyor. Bütün modlar kapalıyken, normal kulaklık olarak çalışırken dışarının sesi daha az geliyor, bu mod işe yarıyor yani.
Ortam modu ise adı üstünde ortama göre modu otomatik değişiyor. Adaptife veya gürültü engellemeye geçiyor otomatik ama çok tercih etmediğim için neye göre değiştiğini çözemedim.
Ambulans sesini falan tespit ediyormuş gürültü engelleme açıkken, tanıttıklarına göre. Bir de emin değilim ama ben öyle hissettim, gürültü engelleme açık hâlde normal yolda yürürken arada bir araba geçiyor ve geçtiği zaman sanki arabanın sesini alıyor, yani araba için gürültüyü engellemiyor gibi hissettim.
Deneyimlerim bunlardı, işinize yarar umarım. Sorunuz olursa da seve seve cevaplarım.