Galaxy Buds 3 Pro nasıldır?

7yalova7

Kilopat
Merhaba,

Şu anda anket Soundcore Life Note kullanıyorum. 3 yıl önce satın almıştım, sanırım şu an fiyatı 1600₺. Genel olarak memnunum. Fakat Samsung telefon kullanıyorum ve kulaklığın yanında Samsung akıllı saatte almayı düşünüyorum.

7000₺ fiyatına Samsung Galaxy Buds 3 Pro değer mi? Ses kalitesi olarak, vay be ne kadar fark varmış dedirtir mi?

Şu an kullandığım kulaklığımı AirPods ile karşılaştırmıştım, öyle pek bir fark hissetmemiştim. Samsung Galaxy Buds 3 Pro kullanan var mıdır, tavsiye eder misiniz?

Henüz 1 gün önce piyasaya çıkmış bir kulaklık. Henüz kimse kullanamadı. Hatta çıkışı 30 Ağustos'a ertelendi. Silikonları kolayca yıpranıyor diye. Karşılaştırma yapmak doğru olmaz ama inceleme yapan YouTube kanallarını izleyebilirsin.

Soundcore life note'dan direkt en üst yeni amirale geçmeyip buds fe, buds pro, buds 2 ve buds 2 pro modellerinden birine dahi geçseniz ses kalitesinde yine de vay be dedirtecek farkı anlarsınız bence. Samsung, AKG ve harman işbirliği ile kulaklıklarında ar-ge'ye sağlam yatırım yapıyor. Buds 3 pronun şu ana kadar denk geldiğim en iyi tarafsız ve düzgün veriler sağlayan incelemeleri : İngilizce ya da Türkçe altyazı ile izleyebilirsiniz. İlk videoda buds 3/pro ile bir önceki nesil amirali buds 2 pro karşılaştırılmış. İkinci videoda ise karşılaştırmanın özeti, 3 ve pro arasındaki farklar, Apple Airpods ile karşılaştırma içeriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Halihazırda Galaxy Buds 2 kullanıyorum ve bende sipariş verdim, baktığım incelemeler genel olarak çok iyi olduğu yönünde ama kulaklıklar fabrika çıkışı sorunlu şuan. Benim siparişimi 9 Ağustosa attı sistem (Almanyada yaşıyorum), kulak silikonları çıkartırken yırtılıyor ve cihazın birleşim noktaları kusurlu, 2 kulaklıkta led şiddeti de aynı değil tarzı onlarca post var reddit te ve samsung avrupa pazarında dağıtımları durdurup ileri tarihe attı. Ön sipariş fiyatı kuponlarla falan çok ucuza denk geldiği için ben iptal etmedim nasıl olsa kontrol edilmiş ürün gelicek diye ama Türkiye pazarında herhangi bir erteleme vb yoksa beklemen daha iyi olur.

Halihazırda Galaxy Buds 2 kullanıyorum ve bende sipariş verdim, baktığım incelemeler genel olarak çok iyi olduğu yönünde ama kulaklıklar fabrika çıkışı sorunlu şuan. Benim siparişimi 9 Ağustosa attı sistem (Almanyada yaşıyorum), kulak silikonları çıkartırken yırtılıyor ve cihazın birleşim noktaları kusurlu, 2 kulaklıkta led şiddeti de aynı değil tarzı onlarca post var reddit te ve samsung avrupa pazarında dağıtımları durdurup ileri tarihe attı. Ön sipariş fiyatı kuponlarla falan çok ucuza denk geldiği için ben iptal etmedim nasıl olsa kontrol edilmiş ürün gelicek diye ama Türkiye pazarında herhangi bir erteleme vb yoksa beklemen daha iyi olur.
Şuanda da ön sipariş indirimleri var mı? Uygun fiyata alabiliyor muyum?

Türkiyede ön sipariş indirim kuponları varmı bilmiyorum, TR fiyatı zaten uygun avrupaya kıyasla . Burada 250 euro (9000 TL) normal fiyatı, ön sipariş kuponlarını kombo yapınca 149 a düştü anca.
Bizde ön sipariş kuponları yok maalesef. Zaten yurtdışı fiyatına göre daha uygun dediğine göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı