Elektronik Galaxy Buds FE 1.158 TL

456388

Hectopat
N11 de birkaç satıcı 1160 TL bandındayız satışa sunmuş.
Nays ile 1050 civarına geliyor sanırım.
N11'in kuponları da çalışıyor mu test etmedim.

İroni mi yapıyorsun? Ürün normal de 1250-1350 arası.

Bende burada indirim demeye deger bir şey goremedim hocam.
Hocam 25 mayıs'dan beri bu fiyatta akakçe verilerine göre?
Eki Görüntüle 2274104
Ürüne Mayıs ayından beri ara sıra bakıyorum. Amazon, Hepsiburada gibi sitelerde 1250-1300 den aşağı görmemiştim. Bu veriye pek dikkat etmedim çünkü pttavm de genellikle düşük fiyatlı ürün konuluyor.
N11 de ince hesap satıcısını tercih etmek daha güvenilir. İncehesap ın kendi sitesinde bile 1250 TL.

Haklılık payınız var, bende 1 ay önce almıştım 1250 TL ödemiştim. Halbu ki o zaman başka bir indirim olmadığına eminim.

Son birkaç aydır bu fiyatlardaydı zaten. Ara ara Amazon satıcılı versiyonu bu fiyatlara düşüyordu ve konusu açılıyordu. Burada bi' indirim yok.

Son birkaç aydır bu fiyatlardaydı zaten. Ara ara Amazon satıcılı versiyonu bu fiyatlara düşüyordu ve konusu açılıyordu. Burada bi' indirim yok.
Şu an Amazon da böyle bir fiyat yok. Onun için "bu fiyatlarda" konu açılıyorsa n11 için açmak bana yanlış gelmedi.

İndirim olmasına gerek yok, adamı boş yere linçlemeyin. Her neyse..

Buds FE yerine, üstüne katılarak Buds 2 alınmasını tavsiye ederim fiyatı ne kadar oldu bilmiyorum gerçi. Gönderime dislike atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…