Galaxy Buds FE vs Jabra Elite 3

Lemavora

Megapat
Merhaba, başlıkta belirttiğim iki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? 1100 TL bütçem var, daha iyi bir seçenek var mıdır?

Samsung FE tercihim olacaktır. Daha güncel bir ürün olmasını geçtim grafiklerine baktığımızda daha iyi bir ses kalitesi sunmakta.

Aslında ben de Buds FE'ye daha yakınım (A54 kullandığımdan daha uyumlu da olacaktır) fakat kulaklık üzerinden ses ayarı yapamıyor olmak beni biraz itti.

Aslında ben de Buds FE'ye daha yakınım (A54 kullandığımdan daha uyumlu da olacaktır) fakat kulaklık üzerinden ses ayarı yapamıyor olmak beni biraz itti.

Ne gibi ses ayarı.

EQ'dan bahsediyorsanız eğer wavelet veya FlatEq oldukça iş görüyor.

Ses yüksekliği demek istedim. Yani sesi kulaklık üzerinden kısıp arttıramıyoruz anladığım kadarıyla. Telefonu kullanmak gerekiyor.

Onu bilmiyorum ama üzerinde fonksiyon tuşu olması gerek.

Ben direkt cepteyken ses tuşlarına bastığımdan ihtiyacım da olmuyor. Elimin altında ses açıp kapama varken neden yukarı kaldırayım ki.

Kulaklığı aldım. Samsung Wearable uygulamasından ses açma kapama komutu atayabiliyormuşuz kulaklığa. Benim gibi şüpheye düşen olursa diye buraya not düşeyim.

Şu an ki görüşleriniz nasıl? Benim bütçem de sizin bütçenizle aynı. Keşke bunu alsaydım dediğiniz farklı bir kulaklık var mı?
Epey beğendim... Kulağa çok güzel oturuyor öncelikle. ANC'yi henüz gürültülü ortamda deneme şansım olmadı fakat denediğim kadarıyla çok başarılı. Pasif gürültü engellemesi bile gayet iyi açıkçası. Telefonla konuşmayı çok sevmediğimden mikrofonu çok deneyemedim, gelecek günlerde güncelleyebilirim bu mesajı deneyemediğim noktalar hakkında.

Benim için mühim olan müzik performansıydı ve ciddi bir yükseltme oldu. Anker R100 TWS kullanıyordum, ondan bariz bir şekilde daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Sahne genişliği, enstrüman ayrımı daha iyi. Baslar hissedilebilir ölçüde çok daha başarılı. Henüz ekolayzır ayarlarıyla da oynamadım, sadece Samsung'un Adapt Sound özelliğini kullandım.

Yurtdışı fiyatı düşünülünce 1k bu kulaklık için cidden düşük bir rakam diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı