Aslında ben de Buds FE'ye daha yakınım (A54 kullandığımdan daha uyumlu da olacaktır) fakat kulaklık üzerinden ses ayarı yapamıyor olmak beni biraz itti.
Ses yüksekliği demek istedim. Yani sesi kulaklık üzerinden kısıp arttıramıyoruz anladığım kadarıyla. Telefonu kullanmak gerekiyor.Ne gibi ses ayarı.
EQ'dan bahsediyorsanız eğer wavelet veya FlatEq oldukça iş görüyor.
Ses yüksekliği demek istedim. Yani sesi kulaklık üzerinden kısıp arttıramıyoruz anladığım kadarıyla. Telefonu kullanmak gerekiyor.
Kulaklığı aldım. Samsung wearable uygulamasından ses açma kapama komutu atayabiliyormuşuz kulaklığa. Benim gibi şüpheye düşen olursa diye buraya not düşeyim.
Epey beğendim... Kulağa çok güzel oturuyor öncelikle. ANC'yi henüz gürültülü ortamda deneme şansım olmadı fakat denediğim kadarıyla çok başarılı. Pasif gürültü engellemesi bile gayet iyi açıkçası. Telefonla konuşmayı çok sevmediğimden mikrofonu çok deneyemedim, gelecek günlerde güncelleyebilirim bu mesajı deneyemediğim noktalar hakkında.Şu an ki görüşleriniz nasıl? Benim bütçem de sizin bütçenizle aynı. Keşke bunu alsaydım dediğiniz farklı bir kulaklık var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.