Aslında ben de Buds FE'ye daha yakınım (A54 kullandığımdan daha uyumlu da olacaktır) fakat kulaklık üzerinden ses ayarı yapamıyor olmak beni biraz itti.
Aslında ben de Buds FE'ye daha yakınım (A54 kullandığımdan daha uyumlu da olacaktır) fakat kulaklık üzerinden ses ayarı yapamıyor olmak beni biraz itti.
Kulaklığı aldım. Samsung Wearable uygulamasından ses açma kapama komutu atayabiliyormuşuz kulaklığa. Benim gibi şüpheye düşen olursa diye buraya not düşeyim.
Kulaklığı aldım. Samsung wearable uygulamasından ses açma kapama komutu atayabiliyormuşuz kulaklığa. Benim gibi şüpheye düşen olursa diye buraya not düşeyim.
Epey beğendim... Kulağa çok güzel oturuyor öncelikle. ANC'yi henüz gürültülü ortamda deneme şansım olmadı fakat denediğim kadarıyla çok başarılı. Pasif gürültü engellemesi bile gayet iyi açıkçası. Telefonla konuşmayı çok sevmediğimden mikrofonu çok deneyemedim, gelecek günlerde güncelleyebilirim bu mesajı deneyemediğim noktalar hakkında.
Benim için mühim olan müzik performansıydı ve ciddi bir yükseltme oldu. Anker R100 TWS kullanıyordum, ondan bariz bir şekilde daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Sahne genişliği, enstrüman ayrımı daha iyi. Baslar hissedilebilir ölçüde çok daha başarılı. Henüz ekolayzır ayarlarıyla da oynamadım, sadece Samsung'un Adapt Sound özelliğini kullandım.
Yurtdışı fiyatı düşünülünce 1k bu kulaklık için cidden düşük bir rakam diye düşünüyorum.