Galaxy J6 SM-J600F Play Protect sertifikası yok

Kerem Sekman

Hectopat
Katılım
2 Temmuz 2019
Mesajlar
79
Çözümler
1
Arkadaşlar bugün telefonuma uzun süre sonra Netflix yüklemek istedim. Netflix yazdım fakat "bu uygulama cihazınızda çalışmaz" hatası aldım. Biraz araştırma yaptıktan sonra Netflix'in Android 7.0 altı ve Play Protect sertifikası olmayan cihazlarda çalışmadığını gördüm. Telefonum Android 10 ve Google'un sertifikalı cihazlar listesinde var fakat ben Play Store'a baktığımda cihaz sertifikalı değil diyor. Cihazım rootlu değil ve Technopat'te yayımlanan cözümleri denedim, cihazımı kayıt ettirdim Play Store'yi sıfırladım önbelleğini ve verileri temizledım fakat sorun yine duruyor. Ne yapmam lazım?(Samsung Galaxy J6 SM-J600F)

Ek not: Cihazım ithalatcı garantili değil Turkcell'den alınmış ve garantisi bitmiştir. Play Store da ülke Türkiye olarak gözüküyor. Yani ülke olarak da bir yanlışık yok.
 

Dosya Ekleri

  • samsung j6.png
    samsung j6.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 17
Google Play Store güncellemesini kaldırın ve uygulama verilerini silin. Tekrardan Google Play güncellemesini yükleyin düzelecektir.
 
Arkadaşlar sorunun nedenini öğrendim. Eğer cihaz modelinizin normalde sertifikası olmasına rağmen elinizdekinde yok ise geliştirici seçeneklerinde "Bootloader" diye bir yer olmalı. Orası açık olmaması gerekiyormuş. Bendeki açıkmış ama ne zaman nerede açtığımı hatırlamıyorum ve bilmiyorum. Kapatınca da tüm verileriniz siliniyor ona göre. Verilerinizin gitmesini istemiyorsanız tek yapmanız gereken APK olarak yüklemek.
 

Geri
Yukarı