Galaxy J7 Prime "Google Play Hizmetleri olmadan çalışmaz" hatası

ImRadiance

Decapat
Katılım
9 Temmuz 2020
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefon Galaxy J7 Prime ilk başta Google'a girince hesabınıza bağlanırken bir sorun oluştu gibi bir hata aldım telefonu yeniden başlattım sonra Gmail, Play Store, Google 'a hesaplardan çıkış yapılmış oturumda açamıyorum. Gmail'de oturum açarken "Şu anda güncellenmekte olan Google Play hizmetleri olmadan çalışmaz" hatası alıyorum ve uygulamalarda da Google Play hizmetleri gözükmüyor. Google Play Store'dan oturum aça tıkladığımda hiçbir şey olmuyor karşıma oturum açma ekranı gelmiyor. Arkasından da lock screen stories durduruldu hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Google Play Hizmetleri'ni devre dışı bırakmış olabilirsiniz. Uygulamalar, sağ üst köşedeki ayarlardan tüm uygulamaları gösteri seçip Google Play hizmetlerini bulup devre dışı ise aktifleştirin, değilse fabrika verilerine sıfırlayın. Sorun düzelecektir.
 
Konuda da dediğim gibi uygulamalar kısmında Google Play hizmetlerini göremiyorum bir de lock screen stories durduruldu hep karşıma çıktığı için telefonuda sağlıklı olarak kullanamıyorum. Fabrika verilerinede sıfırlamadan olursa daha iyi olur hiç başka çözüm yoksa mecbur sıfırlama yapacağım veya bir telefoncuya götüreceğiz.
 
Telefon Galaxy J7 Prime ilk başta Google'a girince hesabınıza bağlanırken bir sorun oluştu gibi bir hata aldım telefonu yeniden başlattım sonra Gmail, Play Store, Google'a hesaplardan çıkış yapılmış oturumda açamıyorum. Gmail'de oturum açarken "şu anda güncellenmekte olan Google Play hizmetleri olmadan çalışmaz" hatası alıyorum ve uygulamalarda da Google Play hizmetleri gözükmüyor. Google Play Store'dan oturum aça tıkladığımda hiçbir şey olmuyor karşıma oturum açma ekranı gelmiyor. Arkasından da lock screen stories durduruldu hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı sorun bende de oluyor sorunu nasıl çözdünüz acaba?
 
Telefondan Google Chrome'u veya bir tarayıcıyı kullanarak bu siteye girip Google Play services APK uygulamasını indirin ve telefonu yeniden başlatın düzelecektir. Aynı sorunu böyle çözdüm. En üstteki güncel olanı indirin ve architecture kısmından artık telefonunuza hangisi uyumluysa ona göre seçin. Örneğin "X86" veya "ARM64" gibi. Olmadı tek tek deneyin 3-4 tane seçenek var zaten. Ama indirip kurduktan sonra yeniden başlatmayı unutmayın. Ben "22.30.14 beta" sürümünün (şu an en üstteki güncel olanı bu) "ARM64-V8A + armeabi-v7a" olanını indirdim ve düzeldi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı