Galaxy J7 soketi kırıldı

HelciOff

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
72
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung Galaxy J7 telefonunun içini açtıktan sonra geri toparlarken ekranla anakartın birleşim yerini yanlışlıkla fazla zorladım. Ve soketi kırdım (fotoğrafta kırmızıyla işaretlediğim yer). Hem ekranın hem anakartın soketinde hasar meydana geldi. Değiştirmeye çalışsam ne kadar tutar?

(Not: Uzun zamandır telefonu değiştirmeyi düşünüyordum. Fakat bozulunca değiştirecektim sizce yaptırmalı mıyım? Yoksa telefon mu değiştirmeliyim?)

(Not 2: Bütçem yaklaşık 12500 TL falan.)

1660853884872.png
 
Son düzenleme:
Bütcemi iPhone tarafında kullanma taraftarıyım. Gerekse kullanım. Gerekse kişiselleştirilebilirlik bakımından daha hoşuma gidiyor.

Uzun süre Android kullanıp IPhone'a geçiş yaptım. Şunu söyleyebilirim ki rahatladım uygulama geçişleri vs takılma donma yaşatmıyor. Tek eleştireceğim konu pili yoğun kullanıma 1 gün gitmiyor.
 
Uzun süre Android kullanıp IPhone'a geçiş yaptım. Şunu söyleyebilirim ki rahatladım uygulama geçişleri vs takılma donma yaşatmıyor. Tek eleştireceğim konu pili yoğun kullanıma 1 gün gitmiyor.
Bataryası sıkıntılı J7 nin şarjı bana 1 gün yetiyor. Yani şarj bakımından sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Bir adet bataryanın ömrü ne kadar? Ve batarya değiştirecek olsam bana kaça patlar?
 
Bataryası sıkıntılı j7'nin şarjı bana 1 gün yetiyor. Yani şarj bakımından sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Bir adet bataryanın ömrü ne kadar? Ve batarya değiştirecek olsam bana kaça patlar?

2 yıl içinde pil sağlığı 80'e düşerse Apple ücretsiz değiştiriyor onun dışında dışarıda 600 lira civarında idi en son.
 
iPhone 11 önerir misiniz?

Kullanan birisi olarak ekran parlaklığından ve çözünürlüğünden memnun değilim. Böyle bir telefona böyle bir ekran yakışmamış. Ek olarak malzeme kalitesi fiyatına göre çok kötü. S21 veya S22 geçmeyi düşünüyorum. Bir telefondan beklentileriniz fazla değilse abartı bir şey almanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Tabii sizin kararınız her insan kendini şımartmak ister.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı