Galaxy M.23 parmak izi bozuldu

Thundem

Hectopat
Arkadaşlar Samsung Galaxy M23 kullaniyordum yaklasik 10 gun once Trendyoldan aldim. Ilk aldigimda parmak izinde sorun yoktu ancak bugun parmak izi dogru calismamaya basladi. Telefonu acarken yan tusa bastigimda direkt acilmasi lazim ama acmiyordu parmak izi yanlis diyordu bende parmak izimi silip yeniden ekliyim dedim ve eklerken sunu fark ettim elimi tusa deydirmedigim halde degdirmisim gibi algiliyordu ayrica telefon kapaliykende parmagimi degdirmedigim halde degdirmisim gibi telefon titriyordu ve yanlis parmak izi diyordu. Yine parmagimi degdirip acarken de parmak izimi duzgunce ekledigim halde cogu zaman yanlis parmak izi uyarisi veriyordu arada bir parmak izimi dogru algilayip aciliyordu. Bunu duzeltmenin yolu var midir, telefonu garantiye mi gondermeliyim?

Arkadaşlar Samsung Galaxy M.23 kullaniyordum yaklasik 10 gun once Trendyol'dan aldim. Ilk aldigimda parmak izinde sorun yoktu ancak bugün parmak izi dogru calismamaya basladi. Telefonu acarken yan tusa bastigimda direkt acilmasi lazim ama acmiyordu parmak izi yanlış diyordu bende parmak izimi silip yeniden ekliyim dedim ve eklerken sunu fark ettim elimi tusa deydirmedigim halde degdirmisim gibi algiliyordu ayrica telefon kapaliykende parmagimi degdirmedigim halde degdirmisim gibi telefon titriyordu ve yanlış parmak izi diyordu. Yine parmagimi degdirip acarken de parmak izimi duzgunce ekledigim halde cogu zaman yanlış parmak izi uyarisi veriyordu arada bir parmak izimi dogru algilayip aciliyordu. Bunu duzeltmenin yolu var midir, telefonu garantiye mi gondermeliyim?

M.23 modelinde parmak izi optik yani enerjiyi ve parmak izini ölçüyor eğer bir yeriniz oraya carpiyorsa ya da kirliyse bu sorun olabilir ama olmadığından kesin eminseniz garantiye gönderebilirsiniz.

M.23 modelinde parmak izi optik yani enerjiyi ve parmak izini ölçüyor eğer bir yeriniz oraya carpiyorsa ya da kirliyse bu sorun olabilir ama olmadığından kesin eminseniz garantiye gönderebilirsiniz.
Hocam elim terli oldugundan dolayi boyle yapiyor olabilir mi? Benim aklimi asil karistiran sey elimi degmedigim halde degmisim gibi algilamasi.

Arkadaşlar sunu fark ettim telefonun kilifini cikarip yapinca hic bir sorun yasamadim acaba kilifin oraya yaptigi basinctan ve sensorunde hassasligindan dolayi felan olabilir mi?

Edebilirsin terden de oluyor olabilir peçeteye çok az kolonya damlatıp silip kurulayin ama içine kaçmasın hâlâ bozuksa gönderirsiniz
Hocam kolonyayla sildim suan bir problem yok hizlica okuyor, degmedigim halde kendi kendine algilama sorunuda sensore ter geldiginde oldugunu fark ettim buda normal bir durum sanirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı