Çözüldü Galaxy M33 ekranı kapalıyken şarjı gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerem00X

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy M33 kapalıyken 1-2 saatte bir şarjı %1 gidiyor. Aynı modeli kullanan bir arkadaşım var, o bu problemi yaşamadığını söyledi. Samsung müşteri hizmetlerini aradım ayarları sıfırlamamı istediler ama pek bir etkisi olmadı. Son çare olarak ya garanti ya da teknik destek almadan önce buraya sormak istedim.

Çözüm
Samsung Galaxy M33 kapalıyken 1-2 saatte bir şarjı %1 gidiyor. Aynı modeli kullanan bir arkadaşım var, o bu problemi yaşamadığını söyledi. Samsung müşteri hizmetlerini aradım ayarları sıfırlamamı istediler ama pek bir etkisi olmadı. Son çare olarak ya garanti ya da teknik destek almadan önce buraya sormak istedim.

Telefonun boştayken şarjının azalması gayet normal bir durumdur. Çünkü telefonun ekranı kapalı dahi olsa bile dışarıdan gelen aramalar ve siz açma düğmesine basmadan önce hazırda beklemesi gibi sebeplerden güç harcar. Müşteri hizmetlerini bende anlayamadım sanırım pek dinlememiş. Arkadsşına gelecek olursak bence onda da olduğunun farkında değil.

Kapalıyken gitmesi normal değil mi hocam sonuçta arka planda çalışan sistem uygulamaları vs. mevcut ayrıca 1 2 saatte %1 çok güzel.

Telefonun boştayken şarjının azalması gayet normal bir durumdur. Çünkü telefonun ekranı kapalı dahi olsa bile dışarıdan gelen aramalar ve siz açma düğmesine basmadan önce hazırda beklemesi gibi sebeplerden güç harcar. Müşteri hizmetlerini bende anlayamadım sanırım pek dinlememiş. Arkadsşına gelecek olursak bence onda da olduğunun farkında değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefonun boştayken şarjının azalması gayet normal bir durumdur. Çünkü telefonun ekranı kapalı dahi olsa bile dışarıdan gelen aramalar ve siz açma düğmesine basmadan önce hazırda beklemesi gibi sebeplerden güç harcar. Müşteri hizmetlerini bende anlayamadım sanırım pek dinlememiş. Arkadaşına gelecek olursak bence onda da olduğunun farkında değil.
Tamamdır hocam, yardım eden herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı