Galaxy Note 2 N7100XXDLK7 Root Rehberi

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Bu rehberde N7100XXDLK7 4.1.2 Jelly Bean kurulu Samsung Galaxy Note 2'yi nasıl root edeceğinizi anlatacağım.

1: Gerekli dosyaları indirin

2: Dosyayı klasöre çıkartın. cwm6-root-n7100.tar isimli bir dosya çıkacak. Bu dosa ile cihazı root edip cihaza CWM yükleyeceğiz.

3: Galaxy Note 2'yi Download moduna alın:

• Cihazı kapatın
  • Açma tuşu + Home + Ses Kısma tuşlarına basın ve cihazı download moduna alın.
  • Ses açma tuşuna bir kez basarak işlemi onaylayın. Telefon ekranında sarı bir üçgen belirmeli.

4: Odin3 v3.04.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın.

5: Download modundaki Galaxy Note 2'yi PC'ye bağlayın.

Odin “Added!!” diye bildirim verecektir. Eğer bir şey olmadıysa sürücler yüklü deildir. PC'de Kies kurulu olduğundan emin olun. Kies çalışmıyor olmalı.

6: Odin'de “PDA:” butonuna tıklayın ve cwm6-root-n7100.tar dosyasını seçin.

7: Auto Reboot ve F. Reset Time seçeneklerini işaretleyin.

8: “START” diyerek root işlemini başlatın.

İşlem bitince telefonunuz yeniden başlayacak. Galaxy Note 2 N7100 cihazınızı root edip başarılı bir biçimde CWM yüklediniz, tebrikler!

Son düzenleme:
Hocam, çok teşekkür ederim. Ben bu şekilde root ettim fakat ben bu işlemi geri almak istiyorum, telefonun orjinaline dönmesini istiyorum. Bunu nasıl yapacağım.
Telefon özelliklerim.

n2pwg.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yüklemeyi geri al veya benzeri bir menü vardı onu tıkladım, supersu yu kaldırdı sadece root gitmedi, güncelleme yapmıyor telefon hala, ayrıca kard reset attım yine olmadı. Çok sıkıntı oldu bana.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı