Galaxy Note 5 için Batarya Tavsiyesi

inscrib

Kilopat
Merhabalar,

Elimde garantisi bitmiş ve bataryası şişmiş durumda olan Samsung Galaxy Note 5 var. Bu cihaz için internet üzerinden batarya sipariş etmek istiyorum. Kendim takacağım veya telefoncu bir arkadaşa taktıracağım. Daha önce internetten batarya satın almış olan, memnun kalan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

Deji ye bir bakın derim . Ben çok önyargılıyımdır böyle şeylere fakat beni aşırı tatmin etti.

Genelde deji tavsiyesi alıyorum, başka bulamazsam tercihimi ondan yana yapacağım sanırsam.
Note 5 i arkadan ısıtarak açman gerek ve güzelcene yapmazsan arka camı çatlatabilirsin. Böyle yapışık telefonları ayırmak için makineleri olan telefoncuya git orda değiştir.

Bataryayı takmaktan çok bulmak sıkıntı benim için :) telefoncuya götürdüm aslında ama toptancılarında kalmadığını, internetten bulup alırsam ücretsiz takacağını söyledi. Teşekkürler tavsiyen için.

Merhabalar,

Elimde garantisi bitmiş ve bataryası şişmiş durumda olan Samsung Galaxy Note 5 var. Bu cihaz için internet üzerinden batarya sipariş etmek istiyorum. Kendim takacağım veya telefoncu bir arkadaşa taktıracağım. Daha önce internetten batarya satın almış olan, memnun kalan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.
Deji batarya kullanabilirsiniz çevremde aktif olarak kullananlar var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı