Galaxy Note 8'e Odin ile eski sürümleri yüklemek mümkün mü?

Makaleler
7
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Galaxy Note 8 telefonum var. Açıkçası her gelen güncellemenin telefonu daha da yavaşlattığını düşünmeye başladım. Bu nedenle gidebildiğim kadar geriye gidip eski firmware yüklemek istiyorum ancak biraz araştırdım, bootloader farklı ise odin ile kuramazmışım. Bunu nasıl anlıyoruz? En eski hangi sürüme dönebilirim?
Ayrıca bunu yaparak Knox sayacı tetiklenir mi?

Android sürümünü düşürünce cihazın imeisi siliniyordu. S4 e android 5 Rusya'ya yayınlandığında indirip pişman olup geri dönünce telefonu kullanamamıştım. Knox sayacı da tetiklenmemişti.

Knox tetiklenmez hayır. Ancak telefonuzun orijinalliği kaybolur. Sürüm yükseltmekle düşürtmek aynı şeyler değil.

Knox tetiklenmez hayır. Ancak telefonuzun orijinalliği kaybolur. Sürüm yükseltmekle düşürtmek aynı şeyler değil.
Knox tetiklenmiyorsa orijinalliği nasıl kayboluyor? Orijinallikten kastınız nedir tam olarak? Bir telefon hangi durumda orijinal olur, hangi durumda olmaz? Bilmediğim için soruyorum.

Knox tetiklenmiyorsa orijinalliği nasıl kayboluyor? Orijinallikten kastınız nedir tam olarak? Bir telefon hangi durumda orijinal olur, hangi durumda olmaz? Bilmediğim için soruyorum.

Cihazın serisi kayboluyor, sanki hiç fabrikadan çıkmamış gibi, Knox sadece rootları engelleyen bir şey, zaten Knox'u tetiklemeden de root atmanın bir ton yolları mevcut. Sadece bir güvenlik sertifikası.

Cihazın serisi kayboluyor, sanki hiç fabrikadan çıkmamış gibi, Knox sadece rootları engelleyen bir şey, zaten Knox'u tetiklemeden de root atmanın bir ton yolları mevcut. Sadece bir güvenlik sertifikası.
Net bilginiz olmayan konularda bu kadar kesin varsayımlarda bulunmayın lütfen. N950-F modeli için Knox tetiklemeden bırakın Root yapmayı, custom recovery bile yüklenemiyor, bu konuda onlarca başlık okudum xda da.
İlk mesajda sorduğum soru için bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…