Galaxy S25 vs iPhone 16

AnTuTu skorlarını ciddi alan var mı cidden?

Eğer Geekbench'deki sırf OS kaynaklı öne geçilen çekirdek puanı ciddiye alınacaksa evet AnTuTu'da ciddiye alınmak zorunda. Normalde AnTuTu'yu telefon önerirken en aşağıda tutan kişilerden biri olarak söylüyorum.

Peki o zaman gerçeklerin kaynağını atar mısınız? Yanlış bilgiden raporlansanız direk yanlış bilgi uyarısı alırsınız farkında mısınız?

Raporla o zaman yanlış hiçbir şey yazmadım. Sanki siz kaynak atıyorsunuz da, benden kaynak istiyorsunuz.

Gerçekleri yüzünüze vurmama rağmen sevdiğiniz markayı savunmaya devam ettiğiniz için tabii ki bulamazsınız.

Kaynak atar mısınız dediklerinizi kanıtlayan. Size gerekli şeyleri söyleyip bilmediğiniz konuda yazmamanız gerektiğini çok açık şekilde gösterebilirim.

Raporla o zaman yanlış hiçbir şey yazmadım. Sanki siz kaynak atıyorsunuz da, benden kaynak istiyorsunuz.

İstiyorsanız tekrar atayım ama azıcık mesajları okursanız zaten AnTuTu sonuçları atılmış. Kaynak belirtin mademde susalım. Daha dün teknosadaydım 60Hz bir iPhone cihazada baktım zaten akıcı olduğu falan yok. Göz kanatıyor sadece.

Akıcılık (60Hz) en güçlü işlemci AnTuTu (1.5m) S25 (2.1m) AnTuTu.

Android ve iOS arasında AnTuTu puanına bakmayın işlemci bazında karşılaştırın.

İkisi açısından ben alsam 16 alırdım ekosistemden dolayı ama ekosistem falan yoksa S25 daha iyi olur, 16 120Hz olsa güzel bir tartışma konusu olabilirdi ama 60 az.

Arkadaşın kaliteden anlıyor bırak adam iPhone 16 alsın yoksa hayatının hatasını yaptıracaksın. Android'de en kötü telefonları şu an Samsung yapıyor. S25 dediğimiz telefonun rezil bir kamerası var S22'den beri Samsung kamera sensörlerini değiştirmiyor. Son model diye telefon alıyorsun kamerası 4 yıl önce çıkmış telefonla aynı. Yurt dışında yerden yere vurulurken bu forumdaki Samsung fetişini anlamıyorum vallahi. Android önereceksen iPhone 16 bütçesi de varsa Honor Magic 7 Pro falan alsın S25 bakmasına gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…