Galaxy S25 vs iPhone 16

Xiaomi 15. Ikisi arasindan kamera onemliyse iPhone 16. Panel onemliyse S25.

Gerçekleri yüzünüze vurmama rağmen sevdiğiniz markayı savunmaya devam ettiğiniz için tabii ki bulamazsınız.

Hacı S25 zaten iyi değil, ama A18 Pro daha iyi demişsin madem Geekbench gösteriyosun 3DMark'taki iki katlık farkı da göstersene . Ayrıca Apple hangı yıl gece performansında daha iyi oldu söyler misin?

Arkadaşım iPhone 16 almayı düşünüyor. Genel olarak sosyal medya için kullanacak. S25 almaya ikna etmeye çalışıyorum iPhone 16 pek de mantıklı gelmiyor.
Bende 15 pro ile s25+ arasında kalmıştım s25+ aldım çok memnunum telefon aşırı hızlı ve hiçbir sorununu görmedim bugüne kadar , kamerasıda çok güzel kaliteli çekiyor ama arkadaşımda 16 pro var 16pro nun kamerası daha iyi gibi , yeni pantolonun dibinden zoom yapınca bile odak bozulmuyor dikiş gözüküyor ama samsungda odak çok çabuk bozuluyor ve 16 pro nun resimlerin piksen netliği daha iyi gibi ama onun harici diğer özelliklerde s25+ alır gibi.

Tartışmaya dahi gerek yok s25 al geç. Yıl olmuş 2025 60 hz telefon satan marka ötede oynasın.

iPhone 16 256GB en düşük 65k iken
Samsung S25 256GB en düşük 43.7k

bence tartışmaya hiç gerek yok direk s25 al geç hocam. aradaki farka kendine aksesuar veya PS5 al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…