I intiklam Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #11 Kardeş bana da yardım edebilir misin pil yüzdesini simgeleri falan nasıl ayarladığını. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2015
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 3 Ocak 2015 #12 intiklam dedi: Kardeş bana da yardım edebilir misin pil yüzdesini simgeleri falan nasıl ayarladığını Genişletmek için tıkla... GT-I8200Q'da pil yüzdesi gösterme olayı yok. Ama root atarak bir şekilde yapabilirsin. Root yapmadan ancak mağazadan Pil Battery gibi uygulamalar indirmen gerek.
intiklam dedi: Kardeş bana da yardım edebilir misin pil yüzdesini simgeleri falan nasıl ayarladığını Genişletmek için tıkla... GT-I8200Q'da pil yüzdesi gösterme olayı yok. Ama root atarak bir şekilde yapabilirsin. Root yapmadan ancak mağazadan Pil Battery gibi uygulamalar indirmen gerek.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #13 Kardeşim arkadaşın verdiği linkten öncelikle telefonu Root'la. Ondan sonra yaptığım tüm işlemleri anlatabilirim. Sen Root'la, yeter. Son düzenleme: 4 Ocak 2015
Kardeşim arkadaşın verdiği linkten öncelikle telefonu Root'la. Ondan sonra yaptığım tüm işlemleri anlatabilirim. Sen Root'la, yeter.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Ocak 2015 #14 Enes Doğan dedi: Kardeşim arkadaşın verdiği linkten öncelikle telefonu Root'la. Ondan sonra yaptığım tüm işlemleri anlatabilirim. Sen Root'la, yeter. Genişletmek için tıkla... Kardeş aslında onu yapabildiysen rehber anlatım şeklinde bir konu açarsan iyi olur.
Enes Doğan dedi: Kardeşim arkadaşın verdiği linkten öncelikle telefonu Root'la. Ondan sonra yaptığım tüm işlemleri anlatabilirim. Sen Root'la, yeter. Genişletmek için tıkla... Kardeş aslında onu yapabildiysen rehber anlatım şeklinde bir konu açarsan iyi olur.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #15 @Birisi Konu açmam mı daha doğru olur, buradan mı anlatmam?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 4 Ocak 2015 #16 Enes Doğan dedi: @Birisi Konu açmam mı daha doğru olur, buradan mı anlatmam? Genişletmek için tıkla... Konu açmanı öneririm çünkü bu telefonda bunun çözümünü bulmak için millet çok uğraşıyor ama bulamıyor.
Enes Doğan dedi: @Birisi Konu açmam mı daha doğru olur, buradan mı anlatmam? Genişletmek için tıkla... Konu açmanı öneririm çünkü bu telefonda bunun çözümünü bulmak için millet çok uğraşıyor ama bulamıyor.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2015 #17 Şu anda hazırlıyorum resimleri. En kısa sürede açacağım konuyu.
ahmet daştan Hectopat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #18 Benim telefonda GT 8200Q arkadaşlar stock ROM'unu veren bir site bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2015
K Kazım Kürek Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #19 Kardeşmi telefonun s3 miniyse novafuison adlı siteden binlerce rom indirebilrisn. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2015
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #20 Firmwares | SamMobile